Ερευνες για τα στοιχεία του άγνωστου άνδρα που πνίγηκε στον Αναυρο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-12, 12:16:09
Ερευνες για τα στοιχεία του άγνωστου  άνδρα που πνίγηκε στον Αναυρο

Συνεχίζονται οι έρευνες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου για τα στοιχεία του άγνωστου άνδρα που ανασύρθηκε πνιγμένος από τα θαλάσσια περιοχή του Αναύρου σήμερα το πρωί.

Ο άτυχος άνδρας δεν είχε επάνω του έγγραφα που να πιστοποιούν τα στοιχεία του, ενώ κανένας θαμώνας της περιοχής δεν τον γνωρίζει και έτσι αποκλείεται να είναι άστεγος.

Η ανάσυρσή του σήμερα στις 09:55 έγινε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου με τη βοήθεια του αντιπροέδρου της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας Βασίλη Ηλιόπουλου, ο οποίος έσπευσε πρώτος στο σημείο αμέσως μόλις ενημερώθηκε σχετικώς από περιπατητή.

Η σορός του βρισκόταν σε απόσταση 15-20 μέτρων από τη θάλασσα και τα ρεύματα τον παρέσερναν με κατεύθυνση από τον Αναυρο προς την παραλία του Ξενία.

Επειδή δεν ήταν σε ακαμψία εκτιμάται ότι ο πνιγμός του άτυχου άνδρα επήλθε μερικές ώρες πριν τον εντοπισμό του. Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι φορούσε κανονικά τα ρούχα του, ένα λινό παντελόνι, ένα μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι η πλούσια λευκή γενειάδα που έχει. Οι έρευνες συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=