ΤΟΠΙΚΑ

Τιμητική ψήφος σε τρεις εργαζόμενους της Μαγνησίας

τιμητική-ψήφος-σε-τρεις-εργαζόμενους-895124

Τιμητική ψήφο από τους συμμετέχοντες στο 48ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΠΟΕ ΟΤΑ, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, έλαβαν τρεις εργαζόμενοι από τη Μαγνησία, που εκπροσώπησαν τον τοπικό Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ.

Από τον σύλλογο στο συνέδριο συμμετείχαν συνολικά 20 αντιπρόσωποι, επτά σύνεδροι και τέσσερις παρατηρητές από την πλειοψηφούσα παράταξη Συσπείρωση Δημοτικών Υπαλλήλων «Απόστολος Πλαγεράς» και έξι σύνεδροι και τρεις παρατηρητές από τη ΔΑΣ ΟΤΑ. Εκ μέρους των συνέδρων τον λόγο στο συνέδριο έλαβαν ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μαγιάκος, η αντιπρόεδρος Θάλεια Στάχτου και το μέλος Καρυδάκη Εύη.

Στις αρχαιρεσίες υποψηφιότητα έθεσαν οι Γιώργος Μαγιάκος και Θάλεια Στάχτου με τη Συνδικαλιστική Ανατροπή και η Καρυδάκη Εύη και Κουραβέλας Χρήστος με τη ΔΑΣ ΟΤΑ τόσο για το γενικό συμβούλιο, όσο και για την ΑΔΕΔΥ. Εξελέγησαν ο Γιώργος Μαγιάκος στο γενικό συμβούλιο και η Θάλεια Στάχτου με τη Συνδικαλιστική Ανατροπή και η Καρυδάκη Εύη της ΔΑΣ ΟΤΑ, ως αντιπρόσωποι στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για το γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ ΟΤΑ πρώτη δύναμη με απόλυτη πλειοψηφία εξελέγη η Συνδικαλιστική Ανατροπή, εξασφαλίζοντας 18 έδρες σε σύνολο 35 εδρών και 59 αντιπροσώπους σε σύνολο 117 για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Η ΔΑΣ ΟΤΑ εξελέγη δεύτερη δύναμη με εννέα έδρες στο γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ ΟΤΑ και 29 αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, ακολούθησε η ΔΑΚΕ ΟΤΑ με τέσσερις έδρες και 14 αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, η ΑΣΚ ΟΤΑ με τρεις έδρες και εννέα αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, οι Αγωνιστικές Κινήσεις με μία έδρα και τρεις αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ ενώ η παράταξη ΜΕΤΑ ΟΤΑ εξέλεξε τρεις αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου