ΤΟΠΙΚΑ

Τουλάχιστον 10 μέρες νεκρός ο 71χρονος, τον έτρωγαν οι γάτες του

τουλάχιστον-10-μέρες-νεκρός-ο-71χρονος-το-895352

Εικόνες – σοκ αντίκρισαν σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Ρήγα Φεραίου, όταν άνοιξαν την πόρτα σπιτιού 71χρονου στον Ριζόμυλο, που δεν έδινε σημεία ζωής. Ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός στο κρεβάτι του τουλάχιστον δέκα μέρες και η σορός του ήταν σε κατάσταση μερικής αποσύνθεσης. Οι γάτες του που ήταν κλειδωμένες στο σπίτι μαζί του, τρέφοντας από τις σάρκες του προκειμένου να έχουν τροφή.

Πρόκειται για ημεδαπό που ζούσε για πολλά χρόνια ως μετανάστης στη Γερμανία με την οικογένειά του. Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στη χώρα και νοίκιαζε σπίτι στον Ριζόμυλο επειδή του άρεσε η περιοχή. Ηταν μόνος του και μοιραία κανένας δεν τον αναζήτησε, όταν τα ίχνη του εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς.

Στην τοπική κοινωνία κάνουν λόγο για ήσυχο άνθρωπο, που δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν.

Η σορός του βρέθηκε στο υπνοδωμάτιό του και συγκεκριμένα στο κρεβάτι. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ήταν σε μερική αποσύνθεση. Γείτονες του ηλικιωμένου ανέφεραν ότι είχαν τουλάχιστον δέκα μέρες να τον δουν.

Η Αστυνομία δεν διαπίστωσε να υπήρχε διάρρηξη της οικίας του ή κάποια εγκληματική πράξη και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Εντούτοις, όλοι οι χώροι του σπιτιού ήταν αναστατωμένοι από τις γάτες, που αναζητούσαν τροφή και νερό όλο αυτό το διάστημα που ήταν εγκλωβισμένες στο σπίτι.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου του 71χρονου το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου διέταξε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ αναζητά την οικογένεια του άτυχου άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει έναν γιο που κατοικεί στο εξωτερικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου