ΤΟΠΙΚΑ

Δυναμικό «παρών» Δήμου Βόλου στο Φεστιβάλ

δυναμικό-παρών-δήμου-βόλου-στο-φεστ-895562

Δυναμικό «παρών» έδωσε ο Δήμος Βόλου διά της Αντιδημαρχίας Τουρισμού στο 2o φεστιβάλ Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο τετραήμερο στο λιμάνι του Βόλου.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ η αντιδήμαρχος Τουρισμού Βόλου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, στελέχη του Τμήματος Τουρισμού Δήμου Βόλου και σπουδαστές των Ι.Ε.Κ. σε συνεργασία με επαγγελματίες του τουρισμού είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ενημερώσουν τους επισκέπτες του φεστιβάλ προβάλλοντας τον προορισμό Βόλος -Πήλιο. Από τον χώρο του περιπτέρου διανεμήθηκαν τουριστικά έντυπα και ειδικότερα ταξιδιωτικοί οδηγοί, έντυπα για το yachting, αφίσες, χάρτες του Βόλου και του Πηλίου, χάρτες πεζοπορικού δικτύου Pelion Routes κ.α., ενώ οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις τουριστικές δυνατότητες, τις εμπειρίες και τα αξιοθέατα που προσφέρει η περιοχή.

Στο περίπτερο του Δήμου Βόλου φιλοξενήθηκαν το Ι.Ι.Ε.Κ. της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Ι.Ε.Κ. ΓΙΑΤΣΟΣ και το Ι.Ε.Κ. ΔΗΜΗΤΡΑ με τα τμήματα Τουρισμού και Γαστρονομίας. Οι σπουδαστές τους είχαν την ευκαιρία να προετοιμάσουν και να προσφέρουν αλμυρά και γλυκά κεράσματα και να εξασκηθούν στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών συνοδευόμενοι από εκπαιδευτές και συντονιστές τους. «Ο Δήμος Βόλου τους ευχαριστεί ιδιαίτερα, καθώς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της αντιδημαρχίας Τουρισμού και με τη συμμετοχή τους ανέδειξαν την τοπική μας γαστρονομία και συνέβαλαν στην επιτυχή προβολή του προορισμού μας. Η συμμετοχή του Δήμου Βόλου στο 2ο φεστιβάλ συνέβαλε στην ανάδειξη του θαλάσσιου τουρισμού και της γαστρονομίας ως ειδικές μορφές τουρισμού που χαρακτηρίζουν την τουριστική εικόνα του προορισμού μας, ενώ παράλληλα ο προορισμός Βόλος-Πήλιο προβλήθηκε ως ένας προορισμός γεμάτος αυθεντικές εμπειρίες για τον ταξιδιώτη», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου