ΤΟΠΙΚΑ

Και τον έκλεψαν και τον έδειραν

και-τον-έκλεψαν-και-τον-έδειραν-313870

Το ποδήλατο που του έκλεψαν ομοεθνείς του, πήγε να πάρει πίσω ένας 17χρονος Πακιστανός στο Βόλο, κι αντίγια το ποδήλατο του δώσανε… ξύλο! O 17χρονος δέχτηκε χτυπήματα σε όλο του το σώμα, ενώ οι δράστες δεν δίστασαν να τον τραυματίσουν στο κεφάλι και την πλάτη με γυάλινο μπουκάλι. Εκτός από ξύλο, οι Πακιστανοί έκλεψαν τον 17χρονο παίρνοντάς του 25 ευρώ που είχε στην τσέπη του κι ένα κινητό τηλέφωνο.

θύμα συμμορίας έπεσε ένας 17χρονος από το Πακιστάν την Τετάρτη το βράδυ όπου μετέβη στο σπίτι ομοεθνών του προκειμένου να παραλάβει το ποδήλατο του, το οποίο είχε αφαιρέσει λίγο πριν 14χρονος από το Πακιστάν.O14χρονος όμως μαζί με έναν 30χρονο κι ένα 17χρονο επιτέθηκαν στον νεαρό και τον χτύπησαν με τα χέρια τους σε διάφορα σημεία του σώματος του, ενώ ακόμη τον τραυμάτισαν στο κεφάλι και την πλάτη με γυάλινο μπουκάλι. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επίθεσης του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μετά από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις από τους δράστες, ενώ αναζητούνται ακόμη πέντε ομοεθνή τους, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου