ΤΟΠΙΚΑ

Στις διακοπές μας «Μένουμε Μαγνησία»

στις-διακοπές-μας-μένουμε-μαγνησία-851206

Στο Πήλιο βρίσκονται από προχθές τρεις δημοσιογράφοι της ενημερωτικής εκπομπής της ΕΤ1 «Μένουμε Ελλάδα», που προβάλλεται καθημερινά από το πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα και τα Σαββατοκύριακα τις πρωινές ώρες.
Το συνεργείο επισκέπτεται όλους τους τουριστικούς προορισμούς του Πηλίου και προσπαθεί να αποτυπώσει όλη την εικόνα της περιοχής στον τομέα του τουρισμού. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα προβληθεί από την εκπομπή αύριο ή μεθαύριο. Επίσης μέσα στις επόμενες μέρες συνεργείο της ίδιας τηλεοπτικής εκπομπής θα επισκεφθεί τη Σκιάθο και τη Σκόπελο με στόχο να προβάλλει τις ομορφιές των Σποράδων.
Στόχος της εκπομπής είναι να συγκρατηθεί η υποχώρηση του τουριστικού ρεύματος που προσωρινά παρατηρήθηκε στον ντόπιο και στον διεθνή τουρισμό, λόγω των πρόσφατων πυρκαγιών που σημειώθηκαν στη Μαγνησία και που έκαναν κάπως επιφυλακτικούς την ελληνική και διεθνή κοινή γνώμη που θα ήθελε να επισκεφθεί φέτος τη Μαγνησία.
«Κάνουμε έναν αγώνα δρόμου και ευελπιστούμε πως τελικά θα τα καταφέρουμε», σημείωνε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας Κ. Λεβέντης, ο οποίος αισιοδοξεί ότι τελικά με τη βοήθεια όλων η προσπάθειά τους θα καρποφορήσει.
Εκτός από τις ενέργειες της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής (ΝΕΤΠ) της ΝΑΜ, η Ένωση Ξενοδόχων είναι έτοιμη από την πλευρά της να αναλάβει τις δικές της πρωτοβουλίες. Ειδικότερα η Ένωση Ξενοδόχων ετοιμάζεται μέσα τα επόμενα 24ωρα να αποστείλει φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες γύρω από την πυρκαγιά σε 100 περίπου γραφεία του εξωτερικού στη Γερμανία, την Αγγλία, την Ολλανδία, την Ελβετία, την Ιταλία και τη Γαλλία τα οποία συνεργάζονται με τουριστικούς επιχειρηματίες της Μαγνησίας, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με την αποστολή υλικού σε 8.500 (!!!) γραφεία εσωτερικού τουρισμού που λειτουργούν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου