ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιάθος: Εργαζόμενοι σε καφέ – μπαρ οι συλληφθέντες με την κοκαΐνη

σκιάθος-εργαζόμενοι-σε-καφέ-μπαρ-οι-902445

Ενας υπεύθυνος καταστήματος καφέ – μπαρ σε παραθαλάσσια περιοχή της Σκιάθου, δύο εργαζόμενοι στο εν λόγω κατάστημα και ένα τέταρτο άτομο κάτοικος Βόλου συνελήφθησαν χθες στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Σκιάθου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην οποία κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης 48,8 γραμμαρίων και χασίς βάρους 30,4 γραμμαρίων, τρεις ζυγαριές ακριβείας και το ποσό των 15.315 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικά στο ενημερωτικό δελτίο της Γενική Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας αναφέρονται για την επιχείρηση τα εξής:

«Συνελήφθησαν, χθες (06-05-2022) το πρωί και το μεσημέρι στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, -4- ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί διενήργησαν νομότυπες έρευνες σε οικίες και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά τις οποίες, βρέθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν συνολικά:

-Ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -48,8- γραμμαρίων,

-Ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -30,4- γραμμαρίων,

-Τρεις ζυγαριές

– Εξι τρίφτες

– Εξακόσιες άδειες πλαστικές συσκευασίες,

– Ενα ρολόι χειρός

– Ενα χρηματοκιβώτιο

-Το χρηματικό ποσό των 15.315- ευρώ

– Δύο κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες SIM και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου