ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου vs ΠΑΣΟΚ

ολυμπιακός-βόλου-vs-πασοκ-314375

Λύση για τον Ολυμπιακό Βόλου ζητούν οι οργανωμένοι των «ερυθρόλευκων» μέχρι το τέλος Απριλίου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσουν πόλεμο κατά του ΠΑΣΟΚ, όπως δήλωσαν.

Η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε μεγάλη συνέλευση των οργανωμένων στην Αγ. Δημητρίου με παρουσία εκατοντάδων οπαδών, φίλων και μελών.

Αποφασίσθηκε ότι αν μέχρι 29/4 δεν δικαιωθεί η ομάδα μας, από Δευτέρα 30/4 αρχίζει ο πόλεμος και η εκδίκηση για το ΠΑΣΟΚ το κόμμα που εξαφάνισε με δόλο και στόχο τον Ολυμπιακό μας. Οι ενέργειές μας θα είναι σύννομες, με σεβασμό στους νόμους, στις αρχές και στους κανονισμούς.

Χιλιάδες φέιγ-βολάν και αφίσες τυπώνονται, όπου θα αναφέρονται οι πράξεις του ΠΑΣΟΚ και όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού καλούνται να τα μοιράσουν πόρτα – πόρτα σε όλα τα σπίτια στο Βόλο, στη Ν. Ιωνία και στην περιφέρεια.

Σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ θα είμαστε κι εμείς παρόντες, όπου με κόσμιο τρόπο και χωρίς έκτροπα θα φωνάζουμε το σύνθημά μας «Δώστε μας πίσω τα όνειρά μας».

Καλούμε τους χιλιάδες οπαδούς μας σε εγρήγορση, επαγρύπνηση και σε αγώνα διαρκείας. Με τη μεγάλη δύναμη που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου κανείς δε μπορεί να παίξει, διαφορετικά θα το πληρώσει πολύ σκληρά και θα το μετανιώσει και να θυμούνται οι εχθροί μας και οι του ΠΑΣΟΚ ότι οι ψυχές μας είναι πιο βαθιές από τις πληγές μας.

Έχουμε τη δύναμη, την πίστη και το μίσος να τους εξαφανίσουμε “πολιτικά” για πάντα.

Οι Διοικήσεις

ΣΦΟΒ, Austrian Boys Club, Vatos Locos, Athens funs, Red Eagles, Κόκκινη Ν. Ιωνία, Lady’s club, Red madness, Red Club Κασσαβέτη, Αργοναύτες, Οικονομικός Όμιλος».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου