ΤΟΠΙΚΑ

Εξώδικο του Α.Ο. Ολυμπιακός για όνομα, έμβλημα και ΕΑΚ

εξώδικο-του-α-ο-ολυμπιακός-για-όνομα-έ-851206

Ακόμη ένα επεισόδιο της κόντρας μεταξύ των δύο Ολυμπιακών διαδραματίστηκε χθες, έπειτα από εξώδικο που απέστειλε ο Α.Ο. Ολυμπιακός Βόλου προς τον Δήμο Βόλου. Το εξώδικο αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός αναιρεί την συναίνεση περί προσωρινής χρήσης του ονόματος, των χρωμάτων και των εμβλημάτων. Επιπλέον καλούν το ΕΑΚ να μην παραχωρήσει για χρήση το στάδιο στον Ολυμπιακό της Β’ Εθνικής.
Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία του εξωδίκου:
(1) Δηλώνουμε ότι ανακαλούμε την απόφασή μας και αίρουμε την συναίνεσή μας περί προσωρινής χρήσης από την «Π.Α.Ε. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ» και τον ερασιτέχνη αυτής, μέρους της επωνυμίας μας, των χρωμάτων και των εμβλημάτων μας.
(2) Θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για την απάλειψη του ονόματος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, των χρωμάτων και των εμβλημάτων του από την Π.Α.Ε. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ και τον ερασιτέχνη αυτής.
(3) Σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να μην χορηγήσετε το δικαίωμα στην «Π.Α.Ε. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ» να αγωνίζεται στο Εθνικό Στάδιο Βόλου.
(4) Καλούμε τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Α.Κ. Βόλου να μην χορηγήσουν στην ως άνω Π.Α.Ε. παραχωρητήριο και από την Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Ν. Α. Μαγνησίας, ζητούμε να μην χορηγηθεί άδεια τέλεσης αγώνων στην ως άνω Π.Α.Ε.
(5) Διατηρεί μέρος της επωνυμίας μας, καθώς και τα χρώματα και εμβλήματά μας, παρόλο που αυτά δόθηκαν προσωρινά προς χρήση στη Π.Α.Ε. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, λόγω της επικείμενης συγχώνευσης και όχι για την δημιουργία δύο (2) ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ.
(6) Αρνείται πεισματικά εδώ και τρία (3) χρόνια για λόγους άγνωστους σε εμάς να μεταφέρει όπως οφείλει την έδρα της εταιρίας του από την Κασσανδρεία Χαλκιδικής στο Βόλο
(7) « Π.Α.Ε ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» με έδρα την Κασσανδρεία του Νομού Χαλκιδικής. Η ως άνω εταιρία διέλαβε στην επωνυμία της, μέρος της επωνυμίας μας, καθώς και τα χρώματα και εμβλήματα μας, κατόπιν σχετικής απόφασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου με την οποία δόθηκε στην ως άνω Ανώνυμη Ποδοσφαιρική Εταιρία η συναίνεση μας για τη χρήση αυτών, καθόσον κατά το ως άνω χρονικό διάστημα ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία συγχώνευσης των δύο σωματείων, διαδικασία η οποία διακόπηκε όταν ανέλαβε την Διοίκηση της ως άνω Εταιρίας ο κ. Θεόφιλος Βασιλειάδης
(8) Ηρθε σε συμφωνία με την «Π.Α.Ε. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ», που κατά το χρόνο εκείνο αγωνίζονταν στη Β’ Εθνική Κατηγορία, προκειμένου να συγχωνευθούν τα δύο σωματεία, με την μεταφορά της έδρας της Εταιρίας στο Βόλο, το άνοιγμά της στην τοπική κοινωνία με την ευρεία διασπορά των μετοχών και την μετονομασία της σε «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Π.Α.Ε.», καθόσον θα γινόμασταν μετά την συγχώνευση το μητρικό σωματείο της Εταιρίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου