ΤΟΠΙΚΑ

Θετικός να συνεχίσει στη Νίκη ο Παλάσκας

θετικός-να-συνεχίσει-στη-νίκη-ο-παλάσκ-851206

Το «ναι» του Θανάση Παλάσκα προσπαθούν να αποσπάσουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Νίκη για την παραμονή του νεαρού ποδοσφαιριστή για δεύτερη χρονιά στη Ν. Ιωνία, ωστόσο, όπως ο ίδιος δήλωσε στον Ταχυδρόμο, το θέμα θα ξεκαθαρίσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, δείχνοντας όμως θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να φορά την κυανόλευκη φανέλα. Από κει και πέρα χθες διέρρευσε ότι η Νίκη βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Προβίδα, ο έμπειρος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής όμως δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.

Παλάσκας: «Κίνητρο ο Διαμαντόπουλος»
Την διοικητική αβεβαιότητα φοβάται ο Θανάσης Παλάσκας και δεν έχει απαντήσει ακόμη στη Νίκη. Πάντως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Ν. Ιωνία και πως αποτελεί γι’ αυτόν κίνητρο η παραμονή του Διαμαντόπουλου: «Αν αυτά που μου έχει πει η διοίκηση είναι αλήθεια τότε είμαι θετικός στο ενδεχόμενο να μείνω στη Νίκη και θέλω να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Δεν έκανα προσφυγή, περίμενα την ομάδα και μέχρι τώρα μου έχουν δώσει κάποιες ικανοποιητικές εγγυήσεις. Περιμένω όμως πρώτα να δω τι θα γίνει στο διοικητικό. Πιστεύω ότι την ερχόμενη Τετάρτη, το αργότερο Πέμπτη, θα έχω απαντήσει. Από την στιγμή που έμαθα ότι παραμένει ο κ. Διαμαντόπουλος, ήταν ένα κίνητρο για μένα να παραμείνω».
Από το περσινό ρόστερ η Νίκη καταβάλλει προσπάθειες να διατηρήσει στις τάξεις της και τον Παναγιώτη Ζορμπά.

Προβίδας: «Καμία επίσημη πρόταση»
Στα μεταγραφικά μπορεί οι πληροφορίες να λένε ότι ο Γιάννης Προβίδας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τη Νίκη και πολύ κοντά σε συμφωνία, ο 31χρονος επιθετικός όμως έσπευσε να διαψεύσει κάτι τέτοιο. Ναι μεν έχει γίνει μια πρώτη επαφή, ωστόσο κανείς από τη Νίκη, όπως λέει, δεν του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση: «Δεν έχω συζητήσει, ούτε μου έχει γίνει επίσημη πρόταση από τη Νίκη. Δεν είμαι ακόμη ελεύθερος από τον Βύζαντα Μεγάρων. Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση».
Οσον αφορά στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, δεν υπήρξε χθες καμία εξέλιξη. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα είναι αυτά των Λουμπαρδέα, Στούπα, Κομβολίδη και Ιττη.

Αθηναίος επιχειρηματίας
Νέα δεδομένα στο διοικητικό, τα οποία μέχρι χθες δεν είχαν επιβεβαιωθεί επίσημα από την ΠΑΕ, προκύπτουν για τη Νίκη. Εκτός του ονόματος του γιατρού κ. Μωϋσίδη, για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών φέρεται να ενδιαφέρεται και Αθηναίος επιχειρηματίας, που αν επέλθει η τελική συμφωνία θα επενδύσει άμεσα ένα μεγάλο ποσό στην κυανόλευκη ομάδα.
Μάλιστα οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι μόνο σε αυτή την περίπτωση, που αναλάβει δηλαδή ο εν λόγω επιχειρηματίας, θα μπορέσει η Νίκη να αγωνιστεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν διαρρεύσει κι αν κάτι τέτοιο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, θα αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου