ΤΟΠΙΚΑ

Επεσε να κοιμηθεί και απεβίωσε – Σοκ από τον θάνατο 48χρονου στην Ν Ιωνία

επεσε-να-κοιμηθεί-και-απεβίωσε-σοκ-απ-7086

Πονοκέφαλο ανέφερε στους οικείους του ο Χρήστος Μακρής, αλλά «έφυγε» για πάντα – Ο άτυχος άντρας διατηρούσε πριν χρόνια επιχείρηση στα Παλαιά

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στη Νέα Ιωνία και τον Βόλο ο αιφνίδιος θάνατος 48χρονου. Πρόκειται για τον Χρήστο Μακρή, που παλαιότερα διατηρούσε με τον αδερφό του επιχείρηση στα Παλαιά και πουλούσε κοτόπουλα.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χθες μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα χωρίς αισθήσεις στο κρεβάτι του από τη μητέρα του, που καλούσε απελπισμένη σε βοήθεια και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ότι ήταν νεκρός, πιθανότατα από ανακοπή.

Τίποτα δεν προμήνυε το κακό, που βγήκε την οικογένειά του μερικές μέρες πριν από τις εορτές του Πάσχα. Ο 48χρονος δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Δεν ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή, ούτε είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις.

Προχθές το βράδυ ήταν το ίδιο ευδιάθετος όπως πάντοτε. Μαγείρεψε για να κάνει τραπέζι στην οικογένειά του και πήρε γλυκά ενόψει της νηστείας.

Το βράδυ κύλησε ομαλά, ήσυχα και όμορφα δίπλα σε αγαπημένα του πρόσωπα. Είχε μόνο λίγο πονοκέφαλο, όταν σηκώθηκε από το τραπέζι. Ετσι αποφάσισε να πάρει παυσίπονο και να πέσει να κοιμηθεί.

Κανείς δεν περίμενε τις στιγμές τραγωδίας που θα ακολουθούσαν όταν λίγο αργότερα η μητέρα του τον αναζήτησε για να δει αν είναι καλά και διαπίστωσε ότι δεν είχε αισθήσεις. Αμεσα κλήθηκε σε βοήθεια σταθμός του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έκαναν τα πάντα για να τον βοηθήσουν. Τον διασωλήνωσαν κατά τη διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο.

Οι προσπάθειες για την επαναφορά του 48χρονου συνεχίστηκαν στο Αχιλλοπούλειο με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Δυστυχώς, όμως, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Η αδερφή του, που τον συνόδευσε στο Νοσοκομείο, ενημερώθηκε συντετριμμένη για τον θάνατο.

Ο 48χρονος ήταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε αποκτήσει δύο παιδιά που λάτρευε. Ζούσε με την οικογένειά του και τους γονείς του στη Νέα Ιωνία και είχε αφιερωθεί στο σπίτι του.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Μ. Τρίτη από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Συγγενείς και οικείοι θα πουν το στερνό αντίο σήμερα Μ. Τρίτη στις 17:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου