ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θλίψη για τον θάνατο της γιατρού Βίκυς Τέγα

θλίψη-για-τον-θάνατο-της-γιατρού-βίκυς-8286

Θλίψη έχει σκορπίσει στις Βόρειες Σποράδες και τον δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου ο θάνατος της Βίκυς Τέγα, γιατρού, που υπηρέτησε παλαιότερα στα Κέντρα Υγείας Σκιάθου και Ζαγοράς αντίστοιχα. Η εκλιπούσα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή. Υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και απεβίωσε βυθίζοντας τους δικούς της ανθρώπους στο πένθος.

Ο δήμαρχος Ζαγοράς- Μουρεσίου Πατής Κουτσάφτης σε ανακοίνωσή του εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια τονίζοντας ότι επρόκειτο για μια γυναίκα που προσέφερε ως ιατρός του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, πολύτιμες υπηρεσίες.

«Αποχαιρετώ με συγκίνηση την Βίκυ Τέγα, μια εξαίρετη λειτουργό του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, η οποία με ανιδιοτελή αφοσίωση στο καθήκον, έδωσε μάχες για την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Υγείας στον δήμο μας. Σημείο αναφοράς η Βίκυ Τέγα και για τους κοινωνικούς αγώνες, το γυναικείο κίνημα κ.α., άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα, κατάφερε πολλά», συνεχίζει.

Ανακοίνωση εκδόθηκε και από την ΚΟΒΑ Σκιάθου του ΚΚΕ. «Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε την αγαπημένη μας συντρόφισσα Βίκυ Τέγα. Η Βίκυ για πολλά χρόνια υπηρέτησε ως γιατρός στο νησί μας. Στάθηκε πρωτοπόρα στον αγώνα για τη δημόσια και δωρεάν υγεία, την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας στο νησί. Μέσα από τις γραμμές της ΟΓΕ συνέβαλλε στην ανάπτυξη του γυναικείου κινήματος. Υποσχόμαστε ότι οι αγώνες της δεν θα πάνε χαμένοι», αναφέρει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου