ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αγιος Γεώργιος: Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο 53χρονου

αγιος-γεώργιος-σοκ-από-τον-αιφνίδιο-θ-29201

Η καρδιά πρόδωσε τον Κωνσταντίνο Καναβό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του

Απέραντη θλίψη σκόρπισε χθες το απόγευμα στην τοπική κοινωνία του Αγίου Γεωργίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου το τραγικό άγγελμα θανάτου 53χρονου.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καναβό συνταξιούχο αυτοκινητιστή, πατέρα δύο παιδιών. Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε έξω από το σπίτι του αδερφού του, με τον οποίο έκανε εργασίες σε φορτηγό.

Από τη μία στιγμή στην άλλη αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε στον δρόμο. Αμεσα η οικογένειά του κινητοποιήθηκε για να καλέσει βοήθεια.

Στο σημείο μετέβη πλήρωμα ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, το οποίο όμως δεν πρόλαβε να παράσχει πρώτες βοήθειες. Όταν έφθασαν στο σημείο οι διασώστες, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη μελανιασμένος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η σορός του παρελήφθη από το πλήρωμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Η οικογένεια ενημερώθηκε για τον πρόωρο χαμό συντετριμμένη. Ο 53χρονος αντιμετώπιζε στο παρελθόν προβλήματα υγείας, όμως εδώ και πολλά χρόνια ήταν γερός και δυνατός και δεν είχε επιπτώσεις.

Ο θάνατός του αποδίδεται πιθανότατα σε ανακοπή καρδιάς. Ιδιώτης γιατρός επρόκειτο να πιστοποιήσει τα αίτια χθες το απόγευμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου