ΤΟΠΙΚΑ

Διάλογος για το βολιώτικο ποδόσφαιρο στον «Ταχυδρόμο»

διάλογος-για-το-βολιώτικο-ποδόσφαιρο-851206

Οσοι θέλουν να δημοσιευτεί η άποψή τους ή να απαντήσουν σε επιστολές, μπορούν να τις στέλνουν στο FAX της εφημερίδας 2421031198 και στα e-mail [email protected], [email protected] και [email protected], [email protected].

Η πρώτη επιστολή για τον διάλογο που άνοιξε ο Ταχυδρόμος με θέμα τους προβληματισμούς των φιλάθλων για το βολιώτικο ποδόσφαιρο και τις απόψεις τους για την συνένωση των δύο Ολυμπιακών και την συγχώνευση με τη Νίκη, δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο. Υπογράφεται από τον Ακη Πλαγερά, μέλοs austrian boys club – Ο.ΣΥ.ΦΕ, που ζητά έναν «Ενιαίο Ολυμπιακό».
Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια στην εφημερίδα σας για την ευκαιρία που δίνετε στον κόσμο αυτής της πόλης να πει την άποψή του. Εγώ είμαι από 6 ετών Ολυμπιακός Βόλου. Ας πιάσουμε τα πράγματα με τη σειρά. Συγχώνευση με τη συμπολίτισσα Νίκη ούτε θέλω ούτε θα γίνει ποτέ και ούτε είναι σωστό να γίνει. Η κάθε ομάδα έχει τη δική της ιστορία, τη δική της κουλτούρα, τη δική της γενέτειρα, το δικό της έμβλημα, τη δική της έδρα, τα δικά της χρώματα.
Επίσης κατακρίνω την κίνηση αυτή που έγινε πριν ένα μήνα περίπου, διότι έγινε δίχως να ρωτήσουν τους οπαδούς των δύο ομάδων, οι οποίοι αυτοί αγαπούν τι ομάδες τους, αυτοί τρέχουν με ήλιο και βροχές, αυτοί κλαίνε στα άσχημα. Από πότε υπάρχει νόμος που λέει όποιος κάνει συγχώνευση θα βγει στην Α’ Εθνική; Δεν το κατάλαβα. Τα παραδείγματα πολλά, και μη πει κανείς πάρε παράδειγμα τη κοντινή Λάρισα, γιατί θα πω και εγώ κοιτάξτε την Κρήτη και το Ηράκλειο τι γίνεται… Δύο ομάδες στην Α’ Εθνική.
Δεν γίνεται να συγχωνευτούν αυτές οι δύο ομάδες ποτέ και όποιος το προσπαθεί, το κάνει για να κερδίσει εντυπώσεις. Κι αν ποτέ γίνει, σας πληροφορώ πως οι πρώτοι που θα φύγουν από την ομάδα αυτή την ενιαία, είναι αυτοί που τώρα επιζητούν τη συγχώνευση. Αυτοί που όταν θα έχει παιχνίδι αυτή η μελλοντική ομάδα και επειδή δεν θα έχει καλό καιρό θα πίνουν καφέ και τσιπούρα στη παραλία. Όχι, κύριοι, παγκοσμιοποίηση στο ποδόσφαιρο του Βόλου δεν μας πιάνει. Αφήστε μας στην ησυχία μας και στα προβλήματά μας. Δείτε το και από την καλή πλευρά, είμαστε η μοναδική επαρχιακή ομάδα της Ευρώπης με 120.000 πληθυσμό με δύο ομάδες με δυναμική.
Επίσης έχω μια απορία κάθε Ιούνιο που βγαίνει στην επιφάνεια αυτή η ιδέα. Αφού είστε τόσοι πολλοί εσείς που θέλετε την ξακουστή συγχώνευση, γιατί δε μαζεύεστε να δημιουργήσετε έναν επίσημο φορέα, επώνυμοι και μη, να κάνετε μια εκδήλωση, συλλαλητήρια κι άλλες ενέργειες ώστε να πιέσετε; Γιατί άραγε; Απλά γιατί είστε λίγοι και δεν έχετε δύναμη.
Το θέμα συγχώνευση αντιστοιχεί στους Ολυμπιακούς της πόλης μας, που μας υποσχέθηκαν πριν 4 χρόνια που ήρθε η Κασσάνδρα, πως ο Ολυμπιακός θα είναι ένας. Μας το υποσχέθηκαν τότε αυτοί που τώρα είναι στον ΑΟΒ. Από αυτούς που τότε αγοράσαμε μετοχές. Δεν ξερώ τι προβλήματα και τι παιχνίδια παίζονται, γιατί άλλα συμβαίνουν και άλλα βγαίνουν προς τα έξω. Τέλος η κοροϊδία στο λαό μας και από τη μεριά του Θεόφιλου Βασιλειάδη και από τη μεριά του Δημήτρη Σταυρίδη. Εδώ και τώρα έναν ενιαίο Ολυμπιακό Βόλου, για την άνοδο στην Α’ Εθνική.
Να η μια ομάδα που ζητάτε. Αυτή είναι ο ενιαίος Ολυμπιακός Βόλου με τους πιστούς και χιλιάδες οπαδούς του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου