ΤΟΠΙΚΑ

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε 62χρονος στον Βόλο (φωτο)

την-τελευταία-του-πνοή-στην-άσφαλτο-ά-53221

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε πριν από λίγη ώρα ένας 62χρονος συνταξιούχος από το Τρίκερι, όταν το δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε «κάρφωσε» σε κολώνα στη διαχωριστική νησίδα στη 2ας Νοεμβρίου μετά τον κόμβο Δημαρχείου. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τον Νικόλαο Μπρισμπέο, πατέρα τριών παιδιών.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις επτά περίπου το απόγευμα, κάτω από συνθήκες οι οποίες ερευνώνται. Ο 62χρονος κινούνταν με το δίκυκλο μοτοποδήλατό του προς τη Ν. Ιωνία. Είχε βγει από τον κυκλικό κόμβο στο ύψος Δημαρχείου και κινούνταν στην προέκταση της Δημητριάδος.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν το μηχανάκι να ακολουθεί πορεία προς τη διαχωριστική νησίδα και να καρφώνει πάνω σε κολώνα. Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο οδηγός να αισθάνθηκε αδιαθεσία πάνω στο τιμόνι και το δυστύχημα να προκλήθηκε όταν έχασε τις αισθήσεις του. Πληροφορίες επισημαίνουν ότι ο άτυχος άντρας δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Αναφορές που έκαναν λόγο ότι πιθανόν ο 62χρονος έχασε τον έλεγχο, όταν αιφνιδιάστηκε από όχημα που έβγαινε από στενό δρόμο κάθετο προς εκείνον, δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο ήχος της σύγκρουσης του δικύκλου πάνω στην κολώνα, κινητοποίησε κόσμο από καταστήματα της περιοχής και «πάγωσε» την κυκλοφορία. Κόσμος μαζεύτηκε γύρω από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

Σοκαρισμένοι αντίκρυσαν τον άτυχο άντρα να κείτεται μπρούμυτα στο οδόστρωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ προσωπικά του αντικείμενα είχαν σκορπίσει στον δρόμο.

Κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε επί τόπου. Διασώστες παρέλαβαν τον άτυχο άντρα χωρίς τις αισθήσεις του για να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, όπου απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Το άγγελμα του θανάτου του σόκαρε την οικογένειά του, που δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει συμβεί από τη μία στιγμή στην άλλη. Σοκαρισμένη και η κοινωνία στο Τρίκερι, η οποία πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν.

Ο 62χρονος με καταγωγή από το Τρίκερι, ήταν συνταξιούχος ναυτικός και «μοίραζε» τη ζωή του μεταξύ Βόλου και Τρικερίου, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ηταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου