ΤΟΠΙΚΑ

Πήγε μεν αυτοβούλως,αλλά για άλλο τροχαίο…

πήγε-μεν-αυτοβούλωςαλλά-για-άλλο-τροχ-318417

Διευκρίνιζε χθες ο Αστυνομικός Διευθυντής για τον ειδικευόμενο γιατρό που ενεπλάκη στο τροχαίο με θύμα τον οδοντίατρο

Ο ειδικευόμενος γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου, υπαίτιος του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον 55χρονο πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Παναγιώτη Μαργαρίτη, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προσήλθε μεν αυτοβούλως στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ένα 24ωρο περίπου μετά το θανατηφόρο, αλλά για να δηλώσει την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών σε άλλο σημείο της Βόλου.

Τη διευκρίνιση έδινε χθες ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Δημ. Κατσίκας μετά τις επισημάνσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου ότι ο ειδικευόμενος γιατρός προσήλθε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές για το θανατηφόρο τροχαίο και ότι δεν συνελήφθη μετά από έρευνα αστυνομικών.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή, μεγάλη δύναμη αστυνομικών χτένιζε μέχρι και το επόμενο βράδυ το Βόλο για τον εντοπισμό του τζιπ οχήματος, τα στοιχεία του οποίου είχαν διευκρινιστεί από την έρευνα.

Με τη λίστα όλων των τζιπ της συγκεκριμένης μάρκας, η αναζήτηση ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή. Στις 10 το βράδυ της επόμενης ημέρας του τροχαίου και καθώς ο υπαίτιος είχε εγκαταλείψει το θύμα του στο οδόστρωμα, όπου και εξέπνευσε, εμφανίστηκε στην Αστυνομία για να δηλώσει ότι το αυτοκίνητό του είχε εμπλακεί σε τροχαίο υλικών ζημιών στη διασταύρωση οδών, που ουδεμία σχέση δεν είχαν με το πραγματικό σημείο του τροχαίου.

Στο μεταξύ, ήδη σύμφωνα με τον κ. Κατσίκα, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το τζιπ και είχαν μεταφέρει προς εξέταση. Λίγο αργότερα, ο ειδικευόμενος γιατρός παραδέχθηκε την πράξη του, οπότε και συνελήφθη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου