ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Βόλου

σήμερα-το-πρώτο-κρουαζιερόπλοιο-στο-λ-319714

Η έλευση του πρώτου κρουαζιερόπλοιου σήμερα Μεγάλη Τρίτη στο λιμάνι του Βόλου σηματοδοτεί και την έναρξη της τουριστικής περιόδου για την περιοχή μας.

Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο Delphin που έφτασε στις 8 το πρωί προερχόμενο από Μύκονο και θα αναχωρήσει στις 7 το απόγευμα για Κωνσταντινούπολη. Η τελευταία άφιξη κρουαζιερόπλοιου για το 2012 προγραμματίζεται για τις 9 Νοεμβρίου με το Pacific Princess που θα φτάσει στο Βόλο στις 8 το πρωί και θα αναχωρήσει από το Βόλο στις 6 το απόγευμα με επόμενο σταθμό τη Γιάλτα.

Ο φετινός αριθμός κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου θα είναι αισθητά μικρότερος σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς μόλις 23 κρουαζιερόπλοια θα δέσουν, έστω και για λίγες ώρες, φέτος στο λιμάνι του Βόλου, όταν πέρυσι οι αφίξεις είχαν εκτοξευθεί στα 61 κρουαζιερόπλοια.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες συνεργεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και ενόψει της σημερινής άφιξης του πρώτου κρουαζιερόπλοιου εργάστηκαν συστηματικά για να προετοιμάσουν τις υποδομές για την άφιξη των πρώτων τουριστών κρουαζιέρας.

Οι χώροι του σταθμού υποδοχής είναι έτοιμοι, ενώ παράλληλα σχεδιάζεται η γρήγορη ολοκλήρωση έργων που θα διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή μας στους τουρίστες.Μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί η περίφραξη του χώρου υποδοχής των τουριστών μήκους 113 μέτρων η οποία θα κοσμείται με μεγάλες φωτογραφίες από το Βόλο, το Πήλιο, την Αργώ και με το σύνθημα “Volos Pelion it’s true” τις οποίες θα τοποθετήσει με δική του δαπάνη ο ΟΛΒ.

Με αυτόν τον τρόπο ο χώρος θα γίνει μια «υπαίθρια» έκθεση των πλεονεκτημάτων της περιοχής με στόχο να προσελκύσει τους τουρίστες στο Βόλο και το Πήλιο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου