ΤΟΠΙΚΑ

Γιατρός τον εγκατέλειψε νεκρό στο δρόμο τον 55χρονο Παναγιώτη Μαργαρίτη !

γιατρός-τον-εγκατέλειψε-νεκρό-στο-δρό-320432

Συνελήφθη ο υπαίτιος του τροχαίου με θύμα τον πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας

Μπροστά σε μια πραγματικά τραγική ειρωνεία οδηγήθηκαν οι εντατικές έρευνες αστυνομικών της τροχαίας για τον εντοπισμό του υπευθύνου του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον 55χρονο πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Παναγιώτη Μαργαρίτη τον οποίο εγκατέλειψε νεκρό στο δρόμο.

Ο οδηγός του τζιπ που παρέσυρε στο θάνατο τον άτυχο επιστήμονα ήταν ειδικευόμενος γιατρός στο Νοσοκομείο Βόλου! Αστυνομικοί προχώρησαν χθες βράδυ στην σύλληψη του, με την έκβαση των ερευνών που αποκάλυψαν την ταυτότητα και κυρίως την επαγγελματική ιδιότητα του υπαιτίου, ο οποίος μετά το τροχαίο εξαφανίστηκε, να προκαλούν σοκ.

Ο 55χρονος οδοντίατρος υπέκυψε ακαριαία στα σοβαρότατα τραύματα που υπέστη, όταν προχθές στις 10.30 το βράδυ, στη διασταύρωση των οδών Κουντουριώτου με Σολωμού αυτοκίνητο τζιπ 4Χ4 μάρκας Toyota RAV, κινούμενο με υπερβολική ταχύτητα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παραβίασε σήμα προτεραιότητας και παρέσυρε στο θάνατο τον 55χρονο, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα κινούμενος επί της Κουντουριώτου.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο 55χρονος μετά την παράσυρση έπεσε με δύναμη στο έδαφος και το νήμα της ζωής του κόπηκε επιτόπου, παρά το ότι φορούσε προστατευτικό κράνος.

Ο θόρυβος της μηχανής του τζιπ, εξαιτίας της ιλιγγιώδους ταχύτητας, έκανε κατοίκους στη γειτονιά να πεταχτούν από τα σπίτια τους και να αντικρίσουν αιμόφυρτο τον δικυκλιστή στο οδόστρωμα και το ΙΧ να γίνεται καπνός.

Ο άτυχος οδοντίατρος κινούνταν εκείνη τη στιγμή προς τη Σχολή Χορού της κόρης του, προκειμένου να την επιβιβάσει μετά το σχόλασμά της και να επιστρέψουν μαζί στο σπίτι. Ο πρόωρος και άδικος χαμός του επιστήμονα σκόρπισε τον θρήνο στην οικογένειά του, τους φίλους και συναδέλφους του.

Την ίδια ώρα οργή προκάλεσε η ασυνείδητη αντίδραση του υπευθύνου του θανατηφόρου τροχαίου, ο οποίος εγκατέλειψε αβοήθητο έναν άνθρωπο στο δρόμο.

Στοιχείο ο προφυλακτήρας

Ερευνώντας το σημείο, αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν κολλημένο πάνω στη μηχανή του 55χρονου κομμάτι από τον προφυλακτήρα του τζιπ, που προκάλεσε το τροχαίο. Ήταν ένα βασικό στοιχείο, προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Περισσότεροι από 20 αστυνομικοί συνέχιζαν και χθες να χτενίζουν όλες τις περιοχές για τον εντοπισμό του υπαιτίου του τροχαίου με αποτέλεσμα την σύλληψη του.

Ψήφισμα για τον θάνατο του προέδρου τους εξέδωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας. Για τελευταία φορά θα τον αποχαιρετίσουν σήμερα, Μ. Δευτέρα, στις 10.30 το πρωί. Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου