ΤΟΠΙΚΑ

Στην τελική ευθεία η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου

στην-τελική-ευθεία-η-μεταγραφική-ενίσ-851206

Στην τελική ευθεία της ενίσχυσής του ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ έχει μπει ο Ολυμπιακός και το δεύτερο επίσημο μεταγραφικό του απόκτημα είναι από χθες ο Γιάννης Τσουρέλης. Ο 30χρονος Βολιώτης καλαθοσφαιριστής, που αγωνίζεται στην περιφέρεια και την περασμένη σεζόν έκανε πολύ καλή χρονιά με τη Νίκη στην Γ’ κατηγορία, συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της νέας διοικούσας επιτροπής του τμήματος και χθες υπέγραψε την συνεργασία του. Ο Γιάννης Τσουρέλης έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν την ερυθρόλευκη φανέλα.
Αντίθετα οριστικά «χάθηκε» για τους ερυθρόλευκους ο Δημήτρης Μπόγδανος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α2 κατηγορία, ενώ στο ίδιο πρωτάθλημα εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί ακόμη ένας μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ο Μιχάλης Φρουσκλιάς που το πιθανότερο είναι να «μετακομίσει» στην Ξάνθη.
Από κει πέρα όμως οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών του πάουερ φόργουορντ Αρναουτάκη από το Ηράκλειο και του πλέι μέηκερ Βογιατζή από την Σιάτιστα. Αμφότεροι έχουν συμφωνήσει προφορικά και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να αποτελέσουν και επίσημα παίκτες του βολιώτικου συγκροτήματος. Επίσης σχεδόν συμφωνία υπάρχει και με την Ανάληψη για την παραχώρηση του 19χρονου σμολ φόργουορντ Δημήτρη Καραθάνου, ενώ στην ίδια θέση αγωνίζεται κι ο Αλέξανδρος Γερομόσχος από τον Μέγα Αλέξανδρο, που φέρεται να συζητά με τους ερυθρόλευκους.
Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει από την Δευτέρα τον Φάνη Βουρλούμη.

Ζητάει να φύγει ο Τσώλης
Πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκεται ο Παναγιώτης Τσώλης. Ο Βολιώτης γκαρντ που πέρυσι αποτέλεσε βασική μονάδα των ερυθρολεύκων εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και η επιμονή του σε αυτή του την απόφαση αναγκάζει τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του. Ο Τσώλης θα καταλήξει στην Λευκάδα ή στη Νίκη, ανάλογα με την προσφορά των δυο ομάδων που τον διεκδικούν για το ρόστερ τους. Επίσης αρνητικά απάντησε ο Νίκος Μαντζιώρης στην πρόταση του Ολυμπιακού. Αντίθετα παραμένει ο Μιχάλης Πολίτης, ενώ ο Παναγιώτης Νάνης εξετάζει και μια πρόταση από την Α2.

Τσιότσιος:«Ανταγωνιστική ομάδα»
Μια πρώτη τοποθέτηση για τους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόν έκανε χθες ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Τσιότσιος. Συγκεκριμένα δήλωσε πώς πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή: «Πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κατηγορία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Θα βαδίζουμε στο πρωτάθλημα, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα ήθελα να είχα δώδεκα παίκτες μόνο από το Βόλο. Αλλά αυτό δεν γίνεται. Ετσι θα πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη ενίσχυση».
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα αναμένεται στον Βόλο ο Κύπριος επιχειρηματίας που έχει αναλάβει επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής και είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την ομάδα, με νόμιμο εκπρόσωπο του τον μάνατζερ Στάθη Σμύρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου