ΤΟΠΙΚΑ

Οι δραστηριότητες των βουλευτών της Μαγνησίας: Η Ζ. Μακρή

οι-δραστηριότητες-των-βουλευτών-της-μ-851206

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Ζ. Μακρή ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βυρ. Πολύδωρας τονίζει τα ακόλουθα αναφορικά με την πρόσληψη ειδικών φρουρών.
«Σε απάντηση της ανωτέρω ερώτησης, που κατέθεσε η Βουλευτής κ. Ζ. Μακρή, σας γνωρίζουμε ότι οι οργανικές θέσεις των ειδικών φρουρών, με κανονιστικές πράξεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν κατανεμηθεί σε διάφορες Υπηρεσίες της. Από το σύνολο δε των Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας, μόνο σε δέκα πέντε (15) έχουν κατανεμηθεί τέτοιες θέσεις. Η κατανομή αυτή έγινε κατόπιν ειδικής μελέτης και μόνο στις υπηρεσίες εκείνες για τη κάλυψη συγκεκριμένων υπηρεσιακών αναγκών.
Ωστόσο, πρόσφατα με το Π.Δ. 39/2007 αυξήσαμε κατά 2.000 τις οργανικές θέσεις των ειδικών φρουρών και ήδη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του διαγωνισμού για την πρόσληψη του προσωπικού προς κάλυψη των θέσεων αυτών. Η απόφαση για την κατανομή των εν λόγω οργανικών θέσεων και την τοποθέτηση του προσωπικού στις Υπηρεσίες θα ληφθεί μετά το πέρας της εκπαίδευσης και την έξοδό τους από τις οικείες Σχολές, αφού ληφθούν υπόψη οι υπηρεσιακές ανάγκες των υπηρεσιών όλης της χώρας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου