ΤΟΠΙΚΑ

Με όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε η προετοιμασία του Α.Ο. Ολυμπιακός

με-όνειρα-και-ελπίδες-ξεκίνησε-η-προετ-851206

Την πρώτη του συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες στο ΕΑΚ του Βόλου η ομάδα του Α.Ο. Ολυμπιακός. Αρκετά ήταν τα νέα πρόσωπα που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Ζιώγα και του συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιου. Συγκεκριμένα στην πρώτη ερυθρόλευκη συγκέντρωση της χρονιάς έντεκα ήταν τα νέα αποκτήματα και μόλις οκτώ παίκτες απέμειναν από την περυσινή ομάδα που κατέκτησε πανηγυρικά την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία, στην οποία θα μετέχει φέτος. Παρόντες από τα νέα αποκτήματα οι: Πέτρος Καραναστάσης, Γιώργος Μητσιόπουλος, Θανάσης Σκρέκας, Σάσα Γέλοβατς, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, Κώστας Κοταρέλας και Ζίμον Σαβάλα. Από την άλλη παρόντες ήταν και τα τελευταία τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, Γιάννης Βέργος που ανήκε στην ΑΕ 2002 και πέρυσι αγωνίστηκε στον Ρήγα Φεραίο και είναι μέσος, ο Παναγιώτης Κόκκας που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΣΚ Ολυμπιακό, ο Ζήσης Μαλάκος από τον Αετό Μυγδαλέας και ο Νίκος Βουραζέρης που έχει περάσει από Αστέρα και Ρήγα Φεραίο και αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας.
Παρόντες ήταν επίσης οι παλαιότεροι στην ομάδα Λεωνίδας Γκάγκας, Νίκος Μουρκάκης, Κώστας Γεωργαντζιάς, Γιώργος Μπιτέλης, Θανάσης Μπέκος, Δημήτρης Τζέκος, Αλέκος Κουβελάς και Γιώργος Τσατσαλίδης. Απόντες ήταν ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λούκας Μάρκος Ενρίκε που βρίσκεται στη Βραζιλία και αναμένεται σήμερα στην πόλη του Βόλου, επίσης δικαιολογημένα απών ήταν ο Νίκος Ιορδανίδης που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, ο τερματοφύλακας Κώστας Ζαφείρης που βρισκόταν
χθες στην Αμερική αλλά και ο Παναγιώτης Ευθυμιάδης ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο σύνολο μόλις αποκτήσει την ελευθέρας του από την Προοδευτική στην οποία και ανήκει. Παρελθόν πρέπει να θεωρείται και ο Αλέξανδρος Κακαζούκης ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται το θέμα παραμονής η όχι του Γιώργου Τζορμπατζή.
Από εκεί και πέρα η ερυθρόλευκη διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ξενοφώντα Γήτα που έχει θητεύσει σε ΠΑΣ Γιάννενα, Παναθηναϊκό, Καλλιθέα και Κέρκυρα, ενώ στο στόχαστρο επίσης υπάρχουν οι Γιώργος Νασιόπουλος, Φάνης Λαμπρογιώργος και Τελκίνσκι.
Για την χθεσινή πρώτη μίλησε ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας δηλώνοντας: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και με δύναμη Θεού. Στην ομάδα μας υπήρχαν ανακατατάξεις και θα μπορούμε να μιλήσουμε εκτενέστερα μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ. Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Σε συνεργασία με τη διοίκηση καταφέραμε να κλείσουμε αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δείξουν την αξία τους μέσα στο γήπεδο. Όμως οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί και περιμένουμε και άλλους καλούς παίκτες. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα μέχρι να μεταβούμε στις 20 Ιουλίου στο Πήλιο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου