ΤΟΠΙΚΑ

Προχωρούν τα μεταγραφικά, στασιμότητα στο διοικητικό στη Νίκη

προχωρούν-τα-μεταγραφικά-στασιμότητ-851206

Μπορεί μεταγραφές να μην ανακοινώθηκαν χθες, αλλά η Νίκη έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές της με κάποιους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται σχεδόν «κλεισμένοι» και τουλάχιστον στον τομέα της ενίσχυσης αναμένονται καθημερινά εξελίξεις. Μετά το Μπουτογιάννη και τους νεαρούς Καρακώστα και Μπλότσικα, ο επόμενος που θα υπογράψει συμβόλαιο με τους κυανόλευκους είναι ο τερματοφύλακας Τάσσος που έχει συμφωνήσει, ενώ ακόμη τρεις παίκτες βρίσκονται λίγο πριν τις υπογραφές με το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας. Αντίθετα, καμία πρόοδος δεν υπήρξε στον διοικητικό τομέα, με τις πληροφορίες να λένε ότι οι σημαντικότερες επαφές θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οσον αφορά στον μεταγραφικό τομέα, το νέο όνομα που προστέθηκε χθες στην λίστα με τους φερόμενους στόχους της Νίκης είναι και αυτό του Νίκου Λουμπαρδέα, ενώ κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για τον Φασούλα του Ρήγα Φεραίου.
Ο Λουμπαρδέας είναι μέσος και έχει φορέσει και στο παρελθόν την κυανόλευκη φανέλα. Εκτός της Νίκης έχει αγωνιστεί επίσης στην Παναχαϊκή και στην Θήβα και έχει επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας για την επιστροφή του στη Ν. Ιωνία, από την οποία είχε φύγει πριν δυο χρόνια επειδή ήθελε να επιστρέψει στην Πάτρα. Σχεδόν τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του αμυντικού Στούπα, που επίσης έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή και Θήβα, ενώ στην αναμονή για την απόφαση της ΑΕΚ που αφορά στον δανεισμό των Κομβολίδη και Ζορμπά βρίσκονται οι κυανόλευκοι, αφού θέλουν τους δυο νεαρούς να ενισχύσουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Εν τω μεταξύ φήμες αναφέρουν ότι η Νίκη έχει «κλείσει» συμφωνία με τον Μητράκα που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο από την διοίκηση δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.
Ενδιαφέρον υπάρχει και για χαφ που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία. Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, θα αποκτηθούν τρεις κοινοτικοί από την πρώην Γιουγκοσλαβία, οι οποίοι αποτελούν εισηγήσεις του Μάριο Μπόνιτς και έχει δώσει παράλληλα την συγκατάθεσή του για την μεταγραφή τους κι ο προπονητής Σταύρος Διαμαντόπουλος.
Σήμερα αναμένεται να υπογράψει το επαγγελματικό του συμβόλαιο ο τερματοφύλακας Φώτης Τάσσος που έχει συμφωνήσει σε όλα με την κυανόλευκη ΠΑΕ, αλλά χθες βρισκόταν εκτός Βόλου και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στα γραφεία για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της απόκτησής του.
Από τους παίκτες του περσινού έμψυχου δυναμικού, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση που του έκανε η Νίκη ο νεαρός Παλάσκας. Οι διοικούντες πάντως δηλώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ν. Ιωνία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου