ΛΑΡΙΣΑ

Eκδήλωση της ΠΑΚ Θεσσαλίας στη Νίκαια

eκδήλωση-της-πακ-θεσσαλίας-στη-νίκαια-133367

Την πρώτη της πανθεσσαλική ανοιχτή εκδήλωση πραγματοποιεί η νεοσύστατη Προοδευτική Κίνηση Αγροτών (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, μεθαύριο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, στις 13:00.

Στην εκδήλωση, η 17μελής Συντονιστική Ομάδα Εργασίας της ΠΑΚ Θεσσαλίας θα παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη της Κίνησης καθώς και τον προγραμματισμό δράσης το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ θα αναπτυχθεί και διάλογος.

Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος όσες και όσοι ζουν, εργάζονται και δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια Θεσσαλίας, με ενεργό συμμετοχή στα αγροτικά δρώμενα του τόπου, καθώς και όσες και όσοι επιθυμούν και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αγροτικού χώρου και του αγροτικού κλάδου γενικότερα.

Η 17μελής Συντονιστική Ομάδα Εργασίας απευθύνει πρόσκληση σε όσες και όσους δραστηριοποιούνται και ασχολούνται με τον αγροτικό τομέα στη Θεσσαλία και το επιθυμούν, να γίνουν μέλη της ΠΑΚ.

Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται είτε στο email της Κίνησης: [email protected], είτε στο messenger της σελίδας: Προοδευτική Κίνηση Αγροτών (ΠΑΚ) Θεσσαλίας στο facebook.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου