ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιχτές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στις γειτονιές

ανοιχτές-συγκεντρώσεις-του-κκε-στις-γ-325040

Με ανοιχτές συγκεντρώσεις και ομιλίες η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ Μαγνησίας εγκαινιάζει ουσιαστικά την προεκλογική περίοδο λίγες μόνο μέρες πριν την επίσημη προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 6 Απρίλη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Χρυσοχοΐδη, όπου θα μιλήσει ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και βουλευτής.

Την ίδια μέρα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Χιλιαδούς (Γ. Δήμου και Κουντουριώτου) θα μιλήσει ο Αποστόλης Ριζόπουλος, μέλος της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος.

Το Σάββατο 7 Απρίλη στις 7 μ.μ. στο πάρκο Ν. Δημητριάδας (Ορμινίου και Θερμοπυλών) εξάλλου θα μιλήσει η Ρίτσα Κωττή – Ρούσση, μέλος της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ και πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Μαγνησίας, ενώ τη Δευτέρα 9 Απρίλη στις 8 μ.μ. στο πάρκο στη διασταύρωση των οδών Γ. Δήμου και Γαμβέτα προγραμματίζεται συγκέντρωση στην οποία θα μιλήσει επίσης η Ρίτσα Κωττή – Ρούσση, μέλος της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ και πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου