ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Εντάξει, μπορεί να μην μπήκε η Ακρόπολη στα σύγχρονα επτά θαύματα του κόσμου, έχουμε όμως τον Αλογοσκούφη στη Βίβλο των επτά Μάγων. Κατάφερε να μετατρέψει το έλλειμμα σε πλεόνασμα σε χρόνο μηδέν.

Στο κάτω-κάτω σιγά το μνημείο! Ούτε μια γαρδένια δεν πέφτει, να καταλάβει το νόημα και ο υπουργός Πολιτισμού.

Ασε που ούτε σε ένα ριάλιτι δεν μπήκε ζήτημα να ψηφίσουμε για την Ακρόπολη, ενώ οι μεσημεριανοί πανελίστες δεν το «έπαιξαν».
Χωρίς πλάκα, πάντως, με 20 εκατομμύρια τηλεφωνήματα από όλο τον κόσμο για την ψήφο, πρέπει να βγήκε καλή κονόμα για τον εμπνευστή της καμπάνιας.

Βαρυστομαχιές υποψηφίων αναμένονται το Σαββατόβραδο. Με γιορτή Λουκάνικου στις Σταγιάτες, μόνη λύση είναι να απαγορεύσει ο Γκούπας τα μπάρμπεκιου, μην ξεσπάσουν άλλες λαχτάρες τώρα που ο Φώλιας άρχισε να κόβει επιταγές (γιατί, μήπως περιμένατε μετρητά;).

Καλά, πες ότι υπάρχει βάση λογικής και προκύπτει δυνατότητα από κοινού αγοράς πυροσβεστικών αεροπλάνων με τον Τζανακούλη. Πού θα σταθμεύουν; Στο ελικοδρόμιο;

Η εγγυημένη λύση για να έχουν ενδιαφέρον οι τηλεοπτικές συζητήσεις: Να είναι προσκεκλημένος ο Πιτσιώρης. Ποτέ δεν έκρυψε τα λόγια του, ποτέ δεν λογάριασε κόστος και επιπτώσεις, ποτέ δεν κανάκεψε για να μην παρεξηγηθεί κάποιος. Χθες μεσημέρι στον Δ. Χαλά τα είπε πάλι τσουβαλάτα. Οι αναφορές του για «Τσαλαπάτα», παραχωρήσεις, συμβάσεις κ.λ.π. δικαιούνται της προσοχής όσων ερευνούν τα θέματα αυτά.

Η φράση της ημέρας: «Εμπιστεύεται κανείς εύκολα τις δυστυχίες που ξεπερνάει» (Βολτέρος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου