ΤΟΠΙΚΑ

Ο Μπουντούρης έφυγε, Βεζυρίδης και Ξεντινίδης ήρθαν

ο-μπουντούρης-έφυγε-βεζυρίδης-και-ξεν-851206

Στην απόκτηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή Κώστα Ξεντινίδη προχώρησε χθες η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα και ο 33χρονος τερματοφύλακας Πολυχρόνης Βεζυρίδης. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί από τους ερυθρόλευκους ο Σωκράτης Μπουντούρης, που προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, πιέζοντας για την συνένωση των δύο Ολυμπιακών.

Παρελθόν ο Μπουντούρης
Την πρόθεσή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας εξέφρασε χθες ο Σωκράτης Μπουντούρης που πλέον αποτελεί παρελθόν από τους ερυθρόλευκους, έχοντας γευτεί τόσο λύπες όσο και χαρές με μεγαλύτερες τον υποβιβασμό του συλλόγου στην Γ’ αλλά και την άνοδο στην Β’ κατηγορία με δικό του τέρμα μάλιστα στο μπαράζ με την Ρόδο. Ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής, που πέρυσι πραγματοποίησε ρεκόρ καριέρας με την ερυθρόλευκη φανέλα σημειώνοντας 15 γκολ, με το πιο γλυκό να είναι φυσικά το εύστοχο πέναλτι ενάντια στους Ροδίτες στο γήπεδο του Περιστερίου.
Ο πρώην πια ερυθρόλευκος άσσος τόνισε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο της ομάδας που με στήριξε και με αγάπησε όσο βρισκόμουν στο Βόλο. Πέρασα καλές και δυσάρεστες στιγμές στον Ολυμπιακό, κρατάω όμως μόνο τις καλές. Η φετινή μας πορεία ήταν η καλύτερη χρονιά στην επαγγελματική μου καριέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον οποίον είχα μία ξεχωριστή σχέση, στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου τα τελευταία τρία χρόνια και τη διοίκηση. Είχα πολλές προτάσεις από ομάδες της Β Εθνικής αλλά οι τελικές και μόνες επιλογές μου ήταν δύο, ο Ολυμπιακός και η Καρδίτσα. Τελικά επέλεξα τη δεύτερη, γιατί στην Καρδίτσα ανοίγονται νέες προοπτικές όχι τόσο για την ποδοσφαιρική μου καριέρα αλλά και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρα την απόφαση να αφήσω τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι προσωπικά έκανα την καλύτερη επιλογή, ώστε να βοηθήσω την Αναγέννηση στο νέο ξεκίνημα που κάνει. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, θα παρακολουθώ την πορεία του και είμαι σίγουρος ότι θα έχει μία αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Β Εθνικής».

Εκλεισαν Βεζυρίδης-Ξεντινίδης
Στην ανακοίνωση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών προχώρησε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου. Η συμφωνία με τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη ήταν δεδομένη, το μόνο που απέμενε ήταν η υπογραφή του έμπειρου τερματοφύλακα στο διετές συμβόλαιο που του πρότεινε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός προχώρησε και στην απόκτηση του 21χρονου Κώστα Ξεντινίδη, που αγωνιζόταν ως τώρα στα τοπικά πρωταθλήματα της Ξάνθης στη θέση του επιθετικού και χρησιμοποιεί εξίσου καλά αριστερό και δεξί πόδι.

Την ευθύνη στις Διοικήσεις
έριξε ο Δήμαρχος κος Βούλγαρης
Στο Δημαρχείο του Βόλου βρέθηκαν χθες αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου που παρακολούθησαν το χθεσινό Δ.Σ., με τον πρώην δήμαρχο Βόλου να θέτει το θέμα για την ένωση των δύο Ολυμπιακών. Στο Δημαρχιακό μέγαρο βρέθηκαν οι κ.κ. Τζουμάνης και Έξαρχος ως εκπρόσωποι του ΑΣΚ Ολυμπιακός και οι κ.κ. Σταυρίδης, Ξηρός, Πέτρου, και Κουσιαρής από την πλευρά του Α.Ο. Ολυμπιακός Βόλου. Επί της ουσίας απάντηση δεν υπήρξε, με τον κο Βούλγαρη να τονίζει πως είναι θέμα των διοικήσεων των δύο συλλόγων.

Πρόταση για την ένωση των δύο
Ολυμπιακών από τους Austrian Boys
Την επιθυμία τους για ένωση των δύο Ολυμπιακών εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους οι Austrian Boys
Βόλου Αθήνας και Αγριάς και καλούν τους φορείς της Πόλης αλλά και τους μεγαλομετόχους των δύο συλλόγων σε κοινή συνάντηση και αναφέρει τα εξής:
«Ο πρώην Δήμαρχος και ο νυν και οι δυο Πρόεδροι του ΑΣΚ Ολυμπιακού Βόλου και του Α.Ο. Ολυμπιακού Βόλου να παραβρεθούν στο ίδιο τραπέζι με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού ενιαίου Ολυμπιακού Βόλου.
Σε αντίθετη περίπτωση οι Σ.Φ. Austrian Boys και ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ και ο περισσότερος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα λάβει τα εξής μέτρα αντίδρασης:
1) Μαζική αποχή από το γήπεδο τις μέρες που αγωνίζονται και οι δυο ομάδες. Κινητοποίηση και ενημέρωση στο φίλαθλο κοινό της πόλη

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου