ΤΟΠΙΚΑ

Επιτέθηκε σαν… ταύρος σε εργαζόμενη – Απίστευτο επεισόδιο στην Ιάσονος

επιτέθηκε-σαν-ταύρος-σε-εργαζόμενη-8211-173216

35χρονος εξύβριζε 45χρονη εργαζόμενη καθαριότητας, την έσπρωχνε, επειδή του ζήτησε να απομακρυνθεί με το ΙΧ για να μπορέσει να ξεπαρκάρει – Κινήθηκε απειλητικά και κατά δεύτερης γυναίκας

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε στις 20:00 χθες 45χρονη εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου, όταν ζήτησε από οδηγό παρανόμως σταθμευμένου αυτοκινήτου στην οδό Ιάσονος να απομακρυνθεί από το σημείο όπου βρισκόταν, επειδή δεν μπορούσε να φύγει με το αυτοκίνητό της, αγροτικό της καθαριότητας, με το οποίο δούλευε.

Η εργαζόμενη είχε μόλις αδειάσει τα καλαθάκια με τα απορρίμματα έξω από την Τράπεζα Alpha. Όμως, από το μπροστινό αυτοκίνητο είδε να βγαίνει 35χρονος ημεδαπός ωρυόμενος σαν ταύρος.

Φώναζε δυνατά, εξύβρισε την ίδια, τα θεία, τη δημοτική αρχή Βόλου, ενώ κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

Ο άνδρας ήταν σε προφανή κατάσταση εκτός ελέγχου και υπό την επήρεια αλκοόλ. Αντιλαμβανόμενοι τις προθέσεις τους διερχόμενοι πολίτες κινήθηκαν να τον σταματήσουν.

Παρά τις προτροπές τους να σταματήσει, ο 35χρονος άρχισε να σπρώχνει την εργαζόμενη, η οποία τον κοιτούσε σαστισμένη και κατατρομαγμένη. Μάρτυρες μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο κόσμος τον απωθούσε για να φύγει, αλλά εκείνος συνέχιζε. Η 45χρονη μπήκε τότε στο αυτοκίνητο για να προστατευθεί, αλλά εκείνος την ακολούθησε και μπήκε και εκείνος στο αμάξι της στη θέση του συνοδηγού, κυνηγώντας τη για να τη χτυπήσει και εξυβρίζοντάς την.

Δεν είναι γνωστό σε τι πράξεις θα προχωρούσε ακόμη, αν πολίτης δεν έβγαζε έξω την κοπέλα από το αυτοκίνητο για να τη σώσει.

Ο 35χρονος είχε άγριες διαθέσεις. Κινήθηκε και πάλι απειλητικά εναντίον της και τη χτύπησε στο στήθος.

Σαστισμένοι οδηγοί διερχομένων αυτοκινήτων από το σημείο, που εκείνη την ώρα είχε κίνηση, προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει, ενώ πεζοί παρακολουθούσαν «παγωμένοι».

Ξαφνικά ο 35χρονος επιτέθηκε και σε δεύτερη κοπέλα που την είδε ότι κρατούσε τηλέφωνο και φοβήθηκε ότι τον τραβούσε βίντεο.

Η κοπέλα, ηλικίας περίπου 20 ετών, έτρεξε τρομοκρατημένη να απομακρυνθεί κλαίγοντας.

Στην προσπάθειά της να φύγει γλίστρησε, έπεσε στο οδόστρωμα και παραλίγο να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Μάρτυρες ανέφεραν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν κίνδυνο. Ηταν τυχερή που δεν χτύπησε το κεφάλι της σε εξάτμιση ή δεν τη χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ευαισθητοποιημένοι πολίτες προσπαθούσαν να σταματήσουν τον 35χρονο που συνέχιζε να μαίνεται σαν ταύρος, όταν έφθασαν αστυνομικοί στο σημείο, με μοτοσικλέτες και περιπολικό.

Μόνο με την παρουσία των αστυνομικών άρχισε να ηρεμεί ο 35χρονος, αν και για αρκετή ώρα συνέχιζε να είναι εκτός ελέγχου. Αγνωστο γιατί στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο, προκαλώντας αρνητική εντύπωση στον κόσμο που παρακολουθούσε το επεισόδιο με έκπληξη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου