ΤΟΠΙΚΑ

Αστικό πάρκο στη συνοικία Γερμανικά στη Νέα Ιωνία

αστικό-πάρκο-στη-συνοικία-γερμανικά-σ-182456

Σύγχρονο αστικό πάρκο και νέα παιδική χαρά αποκτά το επόμενο χρονικό διάστημα η συνοικία των Γερμανικών στη Νέα Ιωνία Βόλου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 – 2020 του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 528.500 ευρώ. Περιλαμβάνει ανάπλαση του χώρου της πλατείας, δημιουργία νέας παιδικής χαράς και αναβάθμιση του γηπέδου καλαθοσφαίρισης.

«Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 – 2020 χρηματοδοτούμε την δημιουργία ενός νέου σύγχρονου αστικού πάρκου στα Γερμανικά της Νέας Ιωνίας. Αλλάζουμε την αισθητική εικόνα στην περιοχή, βελτιώνουμε την ποιότητα του περιβάλλοντος, αναβαθμίζουμε τον αστικό χώρο, ικανοποιούμε τις ανάγκες παιδιών και ενηλίκων για ψυχαγωγία και άθληση σε συνθήκες ασφάλειας. Τα έργα μας κινούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας, συγχρονίζουν τις πόλεις με την εποχή, δίνουν πνοή στην οικονομία, προσφέρουν θέσεις εργασίας στην κοινωνία, μας πηγαίνουν όλους «μαζί» μπροστά», δήλωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου