ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία από μαθητές του 1ο Γυμνασίου και του 1ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας

εθελοντική-αιμοδοσία-από-μαθητές-του-1-184539

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε για 5η χρονιά από το 1ο Γυμνάσιο και 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας-Πειραματικά Σχολεία, σήμερα. Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Διευθύνσεων των Σχολείων, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου και το Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Βόλου.

Η Πρόεδρος, κα Δέσποινα Λουκάκη, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και όλου του Συλλόγου, εξέφρασαν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, ιδιαίτερα τους απόφοιτους των σχολείων, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και το τσουχτερό κρύο προσήλθαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περί τις 15 μονάδες αίματος.

Επίσης, εξέφρασαν τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες στην κα. Βάσσα Παρασκευά, Διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ και την κα Ελένη Χατζηδημητρίου, Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, για την πρωτοβουλία να διοργανώσουν εθελοντική αιμοδοσία για 5η φορά στο σχολικό συγκρότημα.

Τέλος, ευχαρίστησαν θερμά την κα Εύα Κουτσιμπάνα, γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου, που συνόδευσαν την κινητή μονάδα, για την άριστη συνεργασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου