ΤΟΠΙΚΑ

Βόλος: 78χρονος απεβίωσε 7 μήνες μετά την απώλεια της συζύγου του

βόλος-78χρονος-απεβίωσε-7-μήνες-μετά-την-187767

Απεβίωσε χθες σε ηλικία 78 ετών ο πρώην εφημεριδοπώλης Ελευθέριος Φλάμος. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική «χτυπημένος» από την επάρατο νόσο εφτά μήνες μετά την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου Χαρίκλειας, που έφυγε από κορονοϊό τον περασμένο Ιούνιο. Ο ίδιος άντεξε τη νόσο Covid-19. Όμως, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, με την επάρατη νόσο πήγε πολύ πίσω.

Τα προβλήματα με την υγεία του ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο, όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο και παράλληλα θετικός στον κορονοϊό. Ηταν την ίδια μέρα που βρέθηκε θετική στον ιό και η σύζυγός του.

Ο 78χρονος διασωληνώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Ολο αυτό το διάστημα έδωσε μάχη και δυστυχώς στον πρώτο ενάμιση μήνα της νοσηλείας του έχασε τη σύζυγό του, Χαρίκλεια, από τη νόσο Covid-19.

Ο ίδιος άντεξε τον ιό. Αρνητικοποιήθηκε και τον ξεπέρασε. Όμως, η θεραπεία του για την επάρατη νόσο πήγε πίσω. Τα προβλήματα με την υγεία του επιδεινώνονταν συνεχώς και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική.

Ο Ελευθέριος Φλάμος ήταν από τον Βόλο. Από τον γάμο του είχε αποκτήσει έναν γιο, τον Ιωάννη, και μία κόρη, την Αννα, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει τέσσερα εγγόνια.

Ηταν εφημεριδοπώλης πριν τη συνταξιοδότησή του. Είχε εργαστεί στην εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου στις 11:00 από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου