ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθησαν ληστές με «αδυναμία» στα πουλιά στον Βόλο

συνελήφθησαν-ληστές-με-αδυναμία-στ-196392

Τρείς συνεχόμενες ληστείες σημειώθηκαν την Τρίτη σε Βόλο και Πορταριά από δύο ημεδαπούς άνδρες, 46 και 43 ετών.

Αρχικά, ο 46χρονος άνδρας εισήλθε απογευματινές ώρες από ανασφάλιστη πόρτα σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου 65χρονης ημεδαπής στον Βόλο, και αφαίρεσε από το κομοδίνο της 40 ευρώ και μια ακόμη γυναικεία τσάντα, η οποία περιείχε 30 ευρώ και δυο τραπεζικές κάρτες.

Η άτυχη γυναίκα κάλεσε το 100, με τους αστυνομικούς να προλαβαίνουν και συλλαμβάνουν τον 46χρονο, στου οποίου την κατοχή βρέθηκαν τα κλοπιμαία, διαρρηκτικά εργαλεία και ένα κλουβί ωδικών πτηνών.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 46χρονος με τον 43χρονο, μεσημεριανές ώρες της ίδιας μέρας, αναρριχήθηκαν σε ταράτσα οικίας 78χρονου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, κλέβοντας 18 καρδερίνες. Κατά τη φυγή τους έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη, στον οποίο επιτέθηκαν με τα χέρια και με κατσαβίδι, προκαλώντας του τραυματισμό στο χέρι και εκδορές στο σώμα, καταφέρνοντας να διαφύγουν.

Επιπλέον, από την προανάκριση προέκυψε ότι οι ίδιοι δράστες, ξημερώματα της Τρίτης, παραβίασαν αποθήκη στην Πορταριά, ιδιοκτησίας 74χρονου, κλέβοντας δύο καναρίνια.

Οι συλληφθέντες έχουν αναγνωριστεί από τους παθόντες, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου