ΤΟΠΙΚΑ

Μητέρα 11χρονης: «Πάνω από το πτώμα μου θα πάρουν το παιδί μου»

μητέρα-11χρονης-πάνω-από-το-πτώμα-μου-θ-197447

Δηλώσεις έκανε η μητέρα της 11χρονης, που αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, επειδή δεν έστελνε την κόρη της στο σχολείο, καθώς δεν ακολουθούσε τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Η μητέρα χαρακτηριστικά ανέφερε, «ούτε φέτος πήγα τα παιδία στο σχολείο γιατί υπάρχουν πολλά κρούσματα και προστατεύω τα παιδιά μου. Σήμερα πήγα το παιδί στο σχολείο και με πήραν τηλέφωνο, ότι πρέπει να φέρω self test για να κάνει μάθημα, αλλιώς μου είπαν ότι θα το βάλουν στην απομόνωση».

Επιπλέον αναφερόμενη στα γεγονότα είπε, «λυπάμαι για όλα αυτά τα γεγονότα. Θα στέλνω πλέον κανονικά τα παιδιά μου στο σχολείο, υπό το φόβο του κορονοϊού και υπό τον φόβο κάποιας καταδίκης», ενώ τέλος τόνισε ότι πάνω από το πτώμα της θα πάρουν τα παιδία της, όπως της λένε.

Δηλώσεις έκανε και ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος είπε ότι, «εμείς πηγαίναμε το παιδί στο σχολείο μέχρι τέλος Οκτώβρη και μόλις εμφανίστηκαν κάποια κρούσματα στη τάξη, το πήραμε. Δεν ξέρω γιατί το παιδί έχασε τη χρονιά. Φοβόμαστε τον κορονοϊό γι΄αυτό δεν τα στέλναμε, έχουν νοσήσει και δικοί μας άνθρωποι», ενώ ανέφερε ότι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο γιατί το φοβούνται.

Τέλος, η θεία της μικρής ανέφερε στις δηλώσεις της, «δεν είναι αρνήτρια η μητέρα, φοβούνται να στείλουν το παιδί στο σχολείο, γιατί στο σπίτι μένουν με τους γονείς μου, οι οποίοι είναι ευπαθείς ομάδες και μπορεί να κινδυνέψουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου