ΤΟΠΙΚΑ

Μπιλιέτο Επιμελητηρίου σε μακαρίτισσα…

μπιλιέτο-επιμελητηρίου-σε-μακαρίτισ-330712

Το ειδοποιητήριο ποσού 639,4 ευρώ έφτασε χθες στον ενοικιαστή του καταστήματος

Ειδοποιητήριο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας να πληρώσει ποσό 639,4 ευρώ έλαβε χθες ιδιοκτήτρια ατομικής επιχείρησης, η οποία ωστόσο έχει πεθάνει εδώ και 12 χρόνια, με τον ενοικιαστή της επιχείρησης να μην πιστεύει στα μάτια του, όταν άνοιξε τον φάκελο!!!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλίκη Φωτιάδου

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, πρόκειται για συνοικιακό μαγαζάκι με είδη παντοπωλείου, έλαβε χθες τον φάκελο με την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο τον οποίο όμως συνόδευε και ένας δεύτερος φάκελος από το Επιμελητήριο και εκείνος.

Στο ειδοποιητήριο το Επιμελητήριο ζητούσε από την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η οποία και έχει φύγει από την ζωή εδώ και 12 χρόνια, να πληρώσει ποσό 639.4 ευρώ.Ο ενοικιαστής τηλεφώνησε στο Επιμελητήριο και συγκεκριμένα στο τμήμα Πρωτοκόλλου ενημερώνοντας σχετικά.

«Μίλησα με μια υπάλληλο και την ενημέρωσα για το ειδοποιητήριο που πήρα και η απάντηση που μου έδωσε ήταν πως δεν καταλαβαίνει γιατί πήρα τηλέφωνο και καλά θα έκανα να βρω τους κληρονόμους αφού δεν ζει η κυρία ώστε να μου δώσουν το ποσό για να πάω να το πληρώσω», αναφέρει ο καταστηματάρχης.

Ο ίδιος προσθέτει πως «της είπα ότι δεν είναι δική μου δουλειά να βρω τους κληρονόμους μιας γυναίκας που έχει πεθάνει εδώ κα 12 χρόνια και ότι κανονικά αφού δεν την έχουν διαγράψει από τον κατάλογο εκείνοι πρέπει και να ψάξουν να βρουν τι θα γίνει με το συγκεκριμένο ποσό, ωστόσο η υπάλληλος μου είπε για ακόμη μια φορά ότι δεν πρόκειται να κάνουν κάτι τέτοιο».

Πάντως ο καταστηματάρχης επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να αναζητήσει τους κληρονόμους, τονίζοντας πως «πληρώνω κανονικά τις εισφορές μου και τη συνδρομή μου και δεν είμαι εγώ αυτός που θα διορθώσω τα λάθη του Επιμελητηρίου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου