Νέα απάτη στον Βόλο σε βάρος 51χρονου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-18, 11:30:09
Νέα απάτη στον Βόλο σε βάρος 51χρονου

Δικογραφία σε βάρος 29χρονης ημεδαπής και 20χρονης ημεδαπής  και άγνωστου, μέχρι στιγμής, άνδρα, για αδίκημα της απάτης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 29/5/2021.

Ειδικότερα, ο 51χρονος παθών, με τη συνδρομή του 19χρονου υιού του, ανάρτησαν, σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης δικύκλου έναντι του χρηματικού ποσού των -750- ευρώ, για την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους ο άγνωστος άνδρας, εμφανιζόμενος ως αγοραστής.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγοροπωλησία, υπό το πρόσχημα της άμεσης πίστωσης του συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού, έπεισε τους παθόντες και γνωστοποίησαν τα στοιχεία ταυτοποίησης δύο τραπεζικών καρτών, τους προσωπικούς κωδικούς ασφάλειας, καθώς και τους κωδικούς που απεστάλησαν από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα – τράπεζες.

Έπειτα, όπως διαπίστωσαν, πραγματοποιήθηκαν -2- μεταφορές χρηματικών ποσών -3.000- και -950- ευρώ, αντίστοιχα, σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς των ημεδαπών δράστιδων.

Επιπλέον, από λογαριασμό του παθόντα, πραγματοποιήθηκε, δια της αναλήψεως χρημάτων χωρίς κάρτα, ανάληψη του χρηματικού ποσού των -200- ευρώ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=