Εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοβουλία του Χρ. Μπουκώρου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-18, 12:30:31
Εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοβουλία του Χρ. Μπουκώρου

Πρωτοβουλία για την εξασφάλιση αποθεμάτων αίματος, προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι μεταγγίσεις σε πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία και νεφρική ανεπάρκεια, ανέλαβε ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος.

Μετά τη δραματική έκκληση του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, που χτύπησε «καμπανάκι» για τον κίνδυνο να αναβληθούν μεταγγίσεις, εξαιτίας της τεράστιας έλλειψης αποθεμάτων αίματος στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου, ο Χρ. Μπουκώρος ανακοίνωσε ότι το πολιτικό του γραφείο αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία το ερχόμενο Σάββατο 22 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Αγίου Νικολάου και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια ανθρωπισμού και αλληλεγγύης.

«Μπροστά σε αυτά τα δεδομένα, εδώ στο γραφείο μας, σύσσωμοι όλοι, αποφασίσαμε αντί για εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας -ούτως ή άλλως οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν- να οργανώσουμε αιμοδοσία, προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες τοπικές ανάγκες σε αίμα.

Καλούμε όλους τους φίλους που μπορούν να δώσουν αίμα να συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι Βολιώτες και οι κάτοικοι της Μαγνησίας το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 στις 10:30 το πρωί θα είναι στην πλατεία Αγίου Νικολάου και θα δείξουν ακόμη μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπό τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=