ΤΟΠΙΚΑ

Σκάγια από κυνηγετική καραμπίνα την πέτυχαν στο κεφάλι και τους ώμους!

σκάγια-από-κυνηγετική-καραμπίνα-την-π-202765

Απίστευτο περιστατικό το Σάββατο το πρωί, στο Τρίκερι, όταν 32χρονος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, με αποτέλεσμα τα σκάγια να πετύχουν 76χρονη, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή «Περιβόλια», περίπου στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου. Η 76χρονη είχε βγάλει για βόσκηση το κοπάδι με τα ζώα της. Στον ίδιο χώρο φέρεται να δραστηριοποιείται και ο 32χρονος, ο οποίος επίσης είχε βγάλει τα ζώα του να βοσκήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους έχουν διαφορές από το παρελθόν και προστριβές για τον χώρο βόσκησης. Φαίνεται ότι κάθε ένας από την πλευρά του διεκδικεί το συγκεκριμένο σημείο για την βόσκηση των ζώων του και συχνά -πυκνά έρχονται σε προστριβές.

Οι διαμάχες τους είναι γνωστές σε όλο το χωριό και φυσικά στις διωκτικές αρχές που έχουν κληθεί να επέμβουν σε διάφορα περιστατικά κατά το παρελθόν. Στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, υπάρχουν δικογραφίες για μια σειρά συμβάντων, από απειλές έως εξυβρίσεις, με πρωταγωνιστές τους δύο δημότες. Οι δυο τους έχουν προσπαθήσει να επιλύσουν τις διαφορές τους και μέσω της τοπικής κοινότητας, η οποία επί σειρά ετών προσπαθεί να τους μονιάσει, χωρίς αποτέλεσμα.

Το Σάββατο το πρωί, φαίνεται να είχαν νέο διαπληκτισμό για τον χώρο βόσκησης των ζώων τους. Προφανώς ο 32χρονος θέλησε να εκφοβίσει την 76χρονη προκειμένου να απομακρυνθεί μαζί με τα ζώα της από το σημείο και έβγαλε καραμπίνα, πυροβολώντας στον αέρα.

Τα σκάγια που εκτοξεύτηκαν από την κυνηγετική καραμπίνα πέτυχαν την 76χρονη, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Επεσαν πάνω στο κεφάλι και τους ώμους της, χωρίς ωστόσο να την τραυματίσουν. Σε κατάσταση σοκ η 76χρονη άρχισε να φωνάζει και ο 32χρονος τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου. Αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν και το βράδυ, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 32χρονο, τον οποίο και συνέλαβαν με την κατηγορία της παράβασης νομοθεσίας περί όπλων και των άσκοπων πυροβολισμών.

Χθες το πρωί, ο 32χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου, ωστόσο με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου