Εκδόθηκαν οι άδειες διδασκαλίας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-15, 13:26:15
Εκδόθηκαν οι άδειες διδασκαλίας

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι οι αποφάσεις ανανέωσης άδειας διδασκαλίας σε φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών και κατ’ οίκον μαθήματα, όσων έχουν υποβάλει αίτηση έως και τις 23 Νοεμβρίου 2021 έχουν εκδοθεί. Επίσης έχει εκδοθεί το σύνολο των αναγγελιών που έχουν κατατεθεί στη διεύθυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο ισόγειο του κτιρίου «Μουρτζούκου» (Επτά Πλατανίων 16) που στεγάζεται η Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας για να τις παραλαμβάνουν καθημερινά 13.30-14.30 με την ταυτότητά τους.

Τονίζεται ότι το κοινό εισέρχεται στο κτίριο της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

-πιστοποιητικού εμβολιασμού,

-ισχύοντος πιστοποιητικού νόσησης,

-βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR έως και 72 ώρες ή rapid test έως και 48 ώρες) Οι ανήλικοι από τεσσάρων έως και δεκαεπτά ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9.

Σε κάθε περίπτωση κατά την προσέλευση και παραμονή στο κτίριο της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

Σύντομα θα ακολουθήσει και νέα ανακοίνωση για την παραλαβή των αποφάσεων ανανέωσης αδειών διδασκαλίας που κατατέθηκαν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι προηγούμενες άδειες που έχουν ανανεωθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ ισχύουν μέχρι και 31/03/2022.

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=