ΤΟΠΙΚΑ

Προειδοποιούν με… εκτελέσεις προδοτών οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στη Μαγνησία

προειδοποιούν-με-εκτελέσεις-προδοτ-205106

Με «εκτελέσεις προδοτών», που ευθύνονται για την υγειονομική κρίση, προειδοποιούν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στη Μαγνησία. Σε «ιερές δηλώσεις», που υπογράφουν και έχουν υποβληθεί στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα από το καλοκαίρι, καλούν τις αστυνομικές αρχές να τους βοηθήσουν στις εκτελέσεις, ζητούν τον οπλισμό που διαθέτει το ελληνικό στράτευμα, δηλώνουν ότι δεν αναγνωρίζουν κανέναν νόμο του Συντάγματος, που έχει καταλυθεί όπως αναφέρουν, ενώ για εκείνους η χώρα βρίσκεται σε κατοχή.

Στη Μαγνησία υπογράφουν δέκα άτομα τις εν λόγω «ιερές δηλώσεις», οι οποίες υποβλήθηκαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα πριν ακόμη παρέμβει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας και ζητήσει να ακολουθούνται αυτόφωρη διαδικασία όταν διαπιστώνονται αξιόποινες πράξεις από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Το κείμενο των «ιερών δηλώσεων» είναι το ίδιο που υπογράφεται πανελλαδικά από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει στη χώρα 2.000 υπογραφές. Τα μόνα που αλλάζουν είναι τα στοιχεία των προσώπων που τις υπογράφουν.

Η ανάγνωσή τους προκαλεί ανατριχίλα αφού γίνεται λόγος για «εκτελέσεις προδοτών» που ευθύνονται είτε για την οικονομική, είτε για την υγειονομική κρίση που βιώνουν όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης.

Οι υπογράφοντες την «ιερή δήλωση» απαιτούν από τις αστυνομικές αρχές της χώρας να τους ενημερώνουν και να τους βοηθήσουν στις εκτελέσεις που θα αναλάβουν για κάθε πράξη σε σχέση με την υγειονομική κρίση.

Σε άλλο σημείο, απαιτούν να τους δοθεί από τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας το σύνολο του οπλισμού που διαθέτει το ελληνικό στράτευμα.

Γι’ αυτούς η χώρα βρίσκεται σε κατοχή, το Σύνταγμα έχει καταλυθεί, και λόγω της καραντίνας υψηλού κινδύνου στον οποίο βρίσκεται η χώρα, πρέπει να γίνει άρση του ιατρικού απορρήτου για τον περιορισμό της πανδημίας.

Δεν εμπιστεύονται το εθνικό σύστημα υγείας, ολόκληρο το εμπλεκόμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τα εμβόλια για τον κορονοϊό αλλά ούτε και τους αστυνομικούς, τους δικαστές, τους εισαγγελείς, τους πολιτικούς, που δεν τους βοηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κείμενο διακινήθηκε για πρώτη φορά το 2012. Πλέον, όμως, έχει επικαιροποιηθεί και σε αυτό περιλαμβάνονται αναφορές για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και το ρεύμα προσφύγων που δέχθηκε η χώρα από το 2015 μέχρι το 2020. Στην τελευταία του μορφή, την οποία έλαβε τον Δεκέμβριο του 2020, το κείμενο εστιάζει στην εμβολιαστική εκστρατεία και στην πανδημία.

Επισημαίνεται ότι οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» είναι στο μικροσκόπιο της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την «απαγωγή» και τον προπηλακισμό του γυμνασιάρχη στην Πιερία. Διενεργείται μεγάλη έρευνα πανελλαδικά.

Στόχος είναι να διαπιστωθεί εάν προκύπτει από τη δράστη τους αδικήματα του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα, περί συγκρότησης, ένταξης σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα που επιδιώκει τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας έχει ζητήσει την επαγρύπνηση των εισαγγελέων Πρωτοδικών της Επικράτειας σχετικά με περιστατικά παράνομης βίας που προκαλούν.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός Βασίλης Πλιώτας, έχει ζητήσει την άμεση προσαγωγή των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» στο αυτόφωρο, την ποινική δίωξη σε βάρος τους και εάν χρειαστεί κύρια ανάκριση ακόμη και για κακουργήματα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου