ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός εντοπίστηκε 61χρονος μέσα σε ΙΧ

νεκρός-εντοπίστηκε-61χρονος-μέσα-σε-ιχ-208907

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε χθες οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου μετά από τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Παλαιά Εθνική Οδό Βόλου – Λάρισας στο ύψος του Ριζομύλου.

Πρόκειται για 61χρονο Βολιώτη, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και διαπιστώθηκε ότι απεβίωσε.

Συγκεκριμένα, νεκρός είναι ο Αλέξανδρος Σουσουρής από την Ιωλκό πατέρας δύο παιδιών. Ο άτυχος άνδρας πήγαινε στην εργασία του σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή, όταν άγνωστο για πώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί αριστερά σε σχέση με την πορεία του και να βγει εκτός δρόμου σε ανάχωμα.

Διερχόμενοι οδηγοί που αντιλήφθηκαν το δυστύχημα κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια. Η βάρδια του οδηγού ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου ήταν και πάλι κενή και στο σημείο μετέβη τελικά πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Βόλου, που παρέλαβε τον 61χρονο και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Στο Αχιλλοπούλειο διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού. Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ρήγα Φεραίου και τροχονόμοι του Τμήματος Τροχαίας Βόλου.

Τελικά, την προανάκριση για το δυστύχημα ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, το οποίο παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 61χρονου.

Δεν αποκλείεται πάντως ο άτυχος οδηγός να υπέστη παθολογικό επεισόδιο. Μόνος του βγήκε εκτός οδοστρώματος, ενώ το ΙΧ του βρέθηκε ακινητοποιημένο αριστερά του δρόμου χωρίς μεγάλες υλικές ζημιές.

Η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας θα διαλευκάνει τα ακριβή αίτια θανάτου του ρίχνοντας φως στο «περίεργο» τροχαίο.

Η οικογένεια του άτυχου άνδρα είναι συντετριμμένη.

Ο Αλέξανδρος Σουσουρής κατέλιπε τη σύζυγό του Σοφία και δύο παιδιά που λάτρευε, τη Μαρία και την Αικατερίνη.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 στις 15:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου