ΤΟΠΙΚΑ

Συμμετέχει στη διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Βόλου ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών

συμμετέχει-στη-διαμαρτυρία-στο-νοσοκ-209442

Σε συγκέντρωση με τα υπόλοιπα εργατικά σωματεία καλεί τις γυναίκες ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας, αύριο στις 11:30 στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται για την ενίσχυση της υγείας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας καλεί τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να δυναμώσουν τη συλλογική αγωνιστική διεκδίκηση για μέτρα προστασίας από την πανδημία. Ενώνουμε τη φωνή μας με τα εργατικά σωματεία δυναμώνοντας το συλλογικό μας αγώνα για μέτρα προστασίας της υγείας, της ζωής, των δικαιωμάτων του λαού. Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργατικών σωματείων την Πέμπτη 13 Γενάρη, στις 11.30 το πρωί στο Νοσοκομείο.

Σε συνθήκες που εκτοξεύονται τα κρούσματα και αυξάνονται οι νοσηλείες και θανάτους, η κυβέρνηση αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας.

Δεν συμβιβαζόμαστε η ζωή και η υγεία των γυναικών και των οικογενειών μας να είναι έρμαια των νόμων της αγοράς και του κέρδους των επιχειρηματικών κολοσσών, που υπερασπίζεται η πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σήμερα, τον 21ο αιώνα υπάρχει η δυνατότητα για ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες τις δικές μας και των οικογενειών μας στην πρόληψη, στην θεραπεία, στην αποκατάσταση, στην προαγωγή της υγείας, για μέτρα προστασίας των παιδιών στα σχολεία, των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, στα ΜΜΜ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου