ΤΟΠΙΚΑ

«Προσπάθησε να κλέψει το παιδί μου» – Καταγγελία σοκ πατέρα 10χρονης

προσπάθησε-να-κλέψει-το-παιδί-μου-κ-213187

Κλαίγοντας κατέληξε στο σπίτι του στον Βόλο χθες το απόγευμα 10χρονο κορίτσι. Η ανήλικη έλεγε με λυγμούς στον πατέρα της ότι άντρας την παρακολουθούσε, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το φροντιστήριο των Αγγλικών. Τι και αν τη συνόδευε ο θείος της. Ο θρασύτατος δεν αποθαρρυνόταν από την παρουσία του, αντίθετα ψιθύριζε στο κορίτσι: «Ακολούθησέ με, ακολούθησέ με» και προέβαινε σε χειρονομίες άσεμνες!

Μάλιστα, όταν τελικά το παιδί έφθασε στο σπίτι του, ο διεστραμμένος παρέμενε απέξω και η 10χρονη τον έδειξε στον πατέρα της. Βρισκόταν σε απόσταση 50 μέτρων! Αμεσα ο πατέρας του παιδιού ειδοποίησε την Αστυνομία και έτρεξε να πιάσει τον δράστη, δυστυχώς όμως με ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Στην ΟΠΚΕ και τη ΔΙΑΣ σήμανε συναγερμός, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκε και η διαδικτυακή ομάδα Μαμάδες του Βόλου συνιστώντας μεγάλη προσοχή στους γονείς. Ο δράστης αναζητούταν από την Αστυνομία έως αργά χθες το βράδυ.

Ολα συνέβησαν στις 17:00 στο κέντρο της πόλης. Ο πατέρας της 10χρονης, Βολιώτης ηλικίας 40 ετών, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό έτρεξε άμεσα να πιάσει τον δράστη. Τρέχοντας τον άρπαξε από το μπουφάν, αλλά εκείνος κατάφερε να πηδήξει τοίχο και να εξαφανιστεί.

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. «Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Εχουμε ακούσει για διάφορους που παρενοχλούν γυναίκες. Αυτός ήθελε να αρπάξει το παιδί μου που είναι ανήλικο», ανέφερε ο Δημήτρης Μουστάκας.

«Ο θείος του παιδιού δεν κατάλαβε τίποτα γιατί προπορευόταν. Το παιδί επέστρεφε από το φροντιστήριο αγγλικών. Το φροντιστήριο βρίσκεται στην οδό Δημάρχου Γεωργιάδου με Νικοτσάρα.

Στην πορεία για το σπίτι μας που βρίσκεται στην οδό Ογλ, από την οδό Κασσαβέτη εμφανίστηκε ο θρασύτατος, ο οποίος είναι περίπου 50-55 ετών και μιλάει σπαστά ελληνικά. Ζητούσε από το παιδί να πάει μαζί του. Είναι αρρωστημένο μυαλό. Όταν έφθασε το κορίτσι στο σπίτι, μπορούσε να φύγει, αλλά εκείνος παρέμεινε έξω!».

Δεν θα ξεχάσει τα λόγια του όταν τον έπιασε από τον μπουφάν για να τον σταματήσει. «Τι θες και με κυνηγάς;», του έλεγε.

Ο δράστης, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία, είναι ψιλός, γκριζομάλλης και χθες φορούσε τζιν παντελόνι και μαύρο μπουφάν με μπλε λουρίδα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου