ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα η ομιλία του Κώστα Καραμανλή

σήμερα-η-ομιλία-του-κώστα-καραμανλή-851206

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει σήμερα το απόγευμα στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
“Μαζί πετύχαμε πολλά, μαζί δημιουργούμε το μέλλον”, είναι το βασικό σύνθημα του συνεδρίου της ΝΔ που αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτης.
Το βασικό σύνθημα δηλώνει και τους δυο άξονες του συνεδρίου, που θα είναι απολογισμός του κυβερνητικού έργου, αλλά και προσδοκίες για το μέλλον, εξήγησε ο γραμματέας της ΝΔ.
Συνθήματα που θα είναι αναρτημένα στο χώρο του συνεδρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι ακόμη: “ΝΔ δύναμη εμπιστοσύνης, ΝΔ δύναμη μεταρρύθμισης”.
Στο συνέδριο, που θα συμμετέχουν 4.500 μέλη, θα είναι χωρισμένο σε θεματικές ενότητες και μεταξύ άλλων θα γίνει διάλογος για τις θέσεις και για το καταστατικό του κόμματος.
Είναι το 7ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ, το δεύτερο που γίνεται επί των ημερών αυτής της κυβέρνησης, είπε ακόμη ο κ. Ζαγορίτης και πρόσθεσε, ότι ο απολογισμός από την προσυνεδριακή διαδικασία είναι εξαιρετικά θετικός και ευχαρίστησε όσους έχουν συμβάλλει στις επιτυχίες της ΝΔ.
Στο συνέδριο θα παραβρεθούν ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Γιαν Πέτερ Μπαλκενέντε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφιντ Μαρτένς.
Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο κ. Ζαγορίτης επισήμανε ότι το συνέδριο δεν είναι προεκλογικό, αν και το κόμμα είναι πάντα σε ετοιμότητα. Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κ. Ζαγορίτης ανέφερε ότι δεν έχουν υπάρξει ακόμη υποψηφιότητες για τη θέση του γραμματέα, όπως και για τις θέσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου.
Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ακόμη, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Μενέλαος Δασκαλάκης, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Νίκος Καραχάλιος, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου Νίκος Ελευθερόγλου και ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του κόμματος Κώστας Σταϊκούρας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου