ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Πάλι παρεξήγησαν τον Βύρωνα! Φταίει μάλλον ο τρόπος που μιλάει, ε; Ακούστηκε να χαρακτηρίζει «αναπόφευκτη» την καταστροφή, ενώ ο άνθρωπος ήθελε να την πει «ανυπόφορη».

Αναπόφευκτες είναι μόνο οι μπάτσες των μπάτσων, υπουργέ μου…

Στην Ελλάδα όλα τα Δικαστήρια καταδίκασαν δημοσιογράφο με βάση τον γνωστό νόμο, που έτσι και φας αγωγή για κάτι που έγραψες, σου ζητάνε μέχρι και το σώβρακο (αν είναι δικό σου). Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όχι μόνο τον δικαίωσε, αλλά του επιδίκασε και αποζημιωσάρα για την ταλαιπωρία!

Ως νίκη έναντι του ΠΑΣΟΚ χαρακτήριζαν χθες κάποιοι του κυβερνητικού μπλοκ την παραίτηση του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, μετά τα όσα είπε σε βάρος του ο πρωθυπουργός στη Βουλή.
Το ότι κάποιος παραιτήθηκε από ευθιξία στην αντίπαλη παράταξη, ουδένα προβλημάτισε…

Σωστός ο Αβραμό. Το Νοσοκομείο, είπε, πήρε στην αρχή του χρόνου 77 οκταμηνίτες συμβασιούχους και δουλεύει πλήρως. Τον άλλον μήνα δηλαδή, φεύγουν;

Θα φάει όλο το καλοκαίρι αυτή η καθημερινή αντιπαράθεση Νομάρχη και Περιφερειάρχη; Αφού είναι αναγκασμένοι να συνυπάρχουν, τουλάχιστον μέχρι το διορισμό νέου γραμματέα της Περιφέρειας.
Το λέμε, γιατί η χθεσινή κόντρα συνέπεσε με… αναζωπύρωση πυρκαγιάς στο Νεοχώρι.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι στην επόμενη συνεδρίαση του ΣΝΟ (Συντονιστικό για τις πυρκαγιές στο νομό). Αφού, σύμφωνα με το νόμο, θα πρέπει να αποτιμήσει την αποτελεσματικότητα του μηχανισμού και να εντοπίσει τυχόν προβλήματα στη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων Φορέων και Υπηρεσιών.

Η φράση της ημέρας: «Δεν μπορώ να επιδοκιμάσω εκείνον που δεν υποβάλλει τους φόβους του στη δοκιμασία της λογικής» (Ευριπίδης)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου