ΤΟΠΙΚΑ

Οι δραστηριότητες των βουλευτών της Μαγνησίας: H Zέττα Mακρή

οι-δραστηριότητες-των-βουλευτών-της-μ-851206

Η βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Ζέττα Μακρή κατέθεσε την παρακάτω ερώτηση στον Υπουργό Υγείας για τα Κέντρα Υγείας Σκοπέλου, Κάρλας και Σούρπης:
«Όπως πληροφορήθηκα από δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα, οι Δήμαρχοι Σκοπέλου, Κάρλας και Σούρπης επισκέφτηκαν πρόσφατα τον Υφυπουργό κύριο Αθανάσιο Γιαννόπουλο και του έθεσαν το αίτημά τους για κατασκευή περιφερειακών ιατρείων στους εν λόγω Δήμους.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κύριος Υφυπουργός ενέκρινε το αίτημα των Δημάρχων και τους ενημέρωσε για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για την κατασκευή των ιατρείων. Αναφέρεται ότι οι Δήμοι θα προχωρήσουν στην παραχώρηση οικοπέδων που θα πληρούν τις προϋποθέσεις για τη στέγαση των ιατρείων και θα πραγματοποιήσουν τις μελέτες για την κατασκευή τους, ενώ το Υπουργείο σας θα χρηματοδοτήσει τον κάθε Δήμο για την κατασκευή των περιφερειακών ιατρείων με το ποσό των 250.000 ευρώ.
Ερωτάται ο κύριος Υπουργός, αν ισχύουν αυτά που αναφέρονται στο δημοσίευμα, κι αν ισχύουν, με ποιον τρόπο θα υλοποιηθούν και πότε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου