Απάντηση Μπέου σε Κολυνδρίνη για τον κόμβο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-12-17, 11:54:36
Απάντηση Μπέου σε Κολυνδρίνη για τον κόμβο

Απάντηση στην ανακοίνωση της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη, απάντησε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέα Μπέος, με προσωπική του απάντηση.

Το θέμα της ανακοίνωσης αναφέρεται στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον κόμβο στην Αναλήψεως.

Η ανακοίνωση:

 «Θεωρώ ως άσκοπη και βιαστική  την πολιτικού περιεχομένου ανακοίνωση  της φίλης αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη σχετικά με την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στη Νέα Ιωνία μετά την αρνητική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής της Περιφέρειας, δοθέντος ότι η Δημοτική μας Αρχή δεν αμφισβήτησε τη βούληση της Περιφέρειας για την εκτέλεση του έργου. Αλώστε ουδείς μπορεί να παραβλέψει ότι το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ και ότι υπάρχει μια άριστη συνεργασία με τα μέλη της Διαχειριστικής Αρχής και βεβαίως με τον Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό, για όλα τα εν εξελίξει έργα.

Συνεπώς, και είναι σαφές, ότι η κριτική και η  αμφισβήτησή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στα μέλη της απίθανης αυτής Επιτροπής και κυρίως στο αν είναι ικανά να φέρουν με επάρκεια και αποτελεσματικότητα σε πέρας το έργο που τους έχει ανατεθεί. Το ότι, κατά την κ. Κολυνδρίνη, η Επιτροπή αυτή είναι ανεξάρτητη, αν και η πρόεδρος της είναι υπάλληλος της  Περιφέρειας, ουδόλως μας ενδιαφέρει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ασχολούμαστε με άσχετους ή και κομματικούς εγκάθετους  που παρεισφρέουν σε ανάλογες επιτροπές για να διαιωνίζουν τις παθογένειες της διοίκησης και να ταλαιπωρούν την ίδια την κοινωνία. Με δύο λόγια, δεν τους βλέπουμε!

Έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει ότι διαθέτουμε φάρμακο για όλα τα ποντίκια και συνεπώς αν η αίτηση  θεραπείας που υποβάλλουμε απορριφθεί, για τους ίδιους γελοίους και ανυποστήρικτους λόγους,  θα προχωρήσουμε στην κατασκευή του έργου με ιδίους πόρους, οπότε και καμιά γνωμοδότηση επιτροπής απαιτείται αφού το έργο δεν θα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Κι αυτό επειδή χάρις στη υπεύθυνη, νοικοκυρεμένη και αποτελεσματική διαχείριση των χρημάτων των δημοτών έχουμε και αυτή τη δυνατότητα.

Ας λάβουν,  λοιπόν, το μήνυμα και ας συνετιστούν. Το έργο θα κατασκευαστεί γιατί το έχουν ανάγκη και το απαιτούν οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας και φυσικά είναι αφελείς όσοι νομίζουν ότι θα μας παρεμποδίσουν με πολιτικές λοβιτούρες και υπεκφυγές. Οι καιροί άλλαξαν και αλίμονο αν επιτρέπαμε σε διάφορους περίεργους τύπους, που κινούνται με θολά κίνητρα, να υπονομεύουν κορυφαίες επιλογές και να στερούν από τους πολίτες έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής που οφείλουμε να τους προσφέρουμε.

Σημ. Και για την αποκατάσταση της πλήρους αλήθειας. Η εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου στη συγκεκριμένη Επιτροπή, κ. Ιωάννα Μπέσιου όχι μόνο δεν απείχε, αλλά αντίθετα μειοψήφησε στην αρνητική γνωμοδότηση. Γι’ αυτό και η προκλητική και απαράδεκτη απόφαση ελήφθη με ψήφους 3-1».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=