ΤΟΠΙΚΑ

Στασιμότητα στο διοικητικό, δοκιμές στο Πανθεσσαλικό

στασιμότητα-στο-διοικητικό-δοκιμές-σ-851206

Στασιμότητα και ανησυχία… Σημαντικές μεταβολές δεν σημειώθηκαν ούτε χθες στο θολό τοπίο της ΠΑΕ και η Νίκη συνεχίζει να βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο, διανύοντας κρίσιμες ημέρες για το μέλλον της. Ο Αντώνης Ακτσιαλής, που του έγινε πρόταση από τον κ. Καϊμακάμη να αναλάβει την προεδρία, περιέπλεξε ακόμη περισσότερο την κατάσταση με χθεσινή δήλωσή του, που ανέφερε ότι μόνο εάν επιμείνει στην παραίτησή του ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Κώστας Χρόνης θα συζητήσει με τον μεγαλομέτοχο. Η παραπάνω δήλωση σημαίνει ότι ο κ. Χρόνης ναι μεν έχει παραιτηθεί τυπικά, αφήνοντας ελεύθερο το έδαφος σε όσους έχουν έτοιμες προτάσεις για το καλό της ομάδας να τις καταθέσουν, αλλά επίσημα ο πρώην πρόεδρος της Νίκης δεν έχει απεμπλακεί από την κυανόλευκη ΠΑΕ.
Οταν τα περισσότερα συγκροτήματα ενισχύονται και έχουν μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας τους, η Νίκη παραμένει «ακέφαλη» και ψάχνει ακόμη λύση στο διοικητικό και τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειάς της. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος πάντως ξεκίνησε χθες τις δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών στο Πανθεσσαλικό και περιμένει τις εξελίξεις. Ο έμπειρος προπονητής έχει ήδη έτοιμους κάποιους παίκτες για τη Νίκη και έχει μιλήσει μαζί τους, αλλά μόνο όταν λυθεί το διοικητικό μπορούν να προχωρήσουν οι περιπτώσεις τους.

Ακτσιαλής: «Μόνο εάν επιμείνει ο Χρόνης»
Ο Αντώνης Ακτσιαλής με μια δήλωσή του χθες θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του. Ετσι τόνισε ότι μόνο αν επιμείνει στην παραίτησή του ο κ. Χρόνης θα εμπλακεί με τα διοικητικά της Νίκης. Συγκεκριμένα η δήλωση του πρώην γενικού αρχηγού: «Σίγουρα παρερμηνεύτηκαν κάποιες δηλώσεις μου. Επιθυμώ προς αποκατάσταση της αλήθειας να δηλώσω τα εξής: Μετά την δημιουργηθείσα κρίση στην ομάδα λόγω του υποβιβασμού της και την εκδήλωση της επιθυμίας του προέδρου κ. Κώστα Χρόνη να παραιτηθεί, αποφάσισα μαζί με εκλεκτά μέλη της Νικιώτικης οικογένειας να θέσουμε τις υπηρεσίες μας στην διάθεση της Νίκης. Εάν ο πρόεδρος της Νίκης κ. Κώστας Χρόνης επιμένει στην παραίτησή του, τότε μόνο θα μιλήσω με τον κ. Καϊμακάμη για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο. Σε περίπτωση κατά την οποία ο κ. Χρόνης επιθυμεί να συνεχίσει, εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό της ομάδας».
Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την λύση του διοικητικού και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Πρώτο δοκιμαστικό στο Πανθεσσαλικό
Μέσα από δίτερμα, υπό το βλέμμα του Σταύρου Διαμαντόπουλου και των συνεργατών του, προσπάθησαν χθες στο πρώτο δοκιμαστικό του Πανθεσσαλικού οι υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές να δείξουν τις δυνατότητές τους. Συγκεκριμένα οι νεαροί χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έπαιξαν μεταξύ τους. Την πρώτη ενδεκάδα αποτελούσαν ο τερματοφύλακας, Νίκος Ζεμπέκης από την Μελιβοία και οι Αρης Κήρυκας από τον Κένταυρο, Νίκος Γκαντάς από την Κύπρο, Χρήστος Καμπουρέλης από τον Κίσσαβο Συκουρίου, Κώστας Καρακώστας από τους Νέους Αθλητές Νίκης, Δημήτρης Ζάρας από τον Ολυμπο, Γερ. Τσάπης από τους Νέους Αθλητές Νίκης, Γιάννης Στέφος από την ΑΠΟΒ, Γιάννης Ξάνθης από τους Νέους Αθλητές Νίκης, Ανδρέας Τσεκούρας από τον Κεραυνό και Δημήτρης Κουκουρίκος από τον Διόνυσο.
Οι έντεκα της άλλης ομάδας ήταν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Σαρδάνης από το Σουφλί και οι Παναγιώτης Βρυσάκης από τον Θησέα, Αποστόλης Ιωάννου από τον Αστέρα Ριζομύλου, Αναστάσιος Γεωργακόπουλος από τα Τρίκαλα, Διονύσης Δημητριάδης από τον Ερμή, Γιώργος Ντάντος από τον Αχιλλέα Φαρσάλων, Σωτήρης Μοσχοβίτης από τον Ηρακλή Λάρισας, Αλεξάντερ Ζατσάι από τον Αετό Κερασιάς, Δημήτρης Οφίδης από τα Γιαννιτσά, Νίκος Παναγιωτίδης από τον Αστέρα και Χρήστος Ζαρίφης από τους Νέους Αθλητές.
Σήμερα αναμένεται να δοκιμαστεί στις 6 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό και ακόμη ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών και στην συνέχεια ο Σταύρος Διαμαντόπουλος θα αποφασίσει, αν η ΠΑΕ θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιων από αυτούς.

Ανακοίνωση του Blue Club
Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» εξέδωσε χθες ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζεται η άποψη των οργανωμένων στις προσπάθειες επ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου