ΤΟΠΙΚΑ

Κλάπηκαν όργανα της Εστουδιαντίνας

κλάπηκαν-όργανα-της-εστουδιαντίνας-336456

Θύμα κλοπής έπεσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εστουδιαντίνας, Ανδρέας Κατσιγιάννης τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες έσπασαν το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του γνωστού Βολιώτη σολίστα, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, αφαιρώντας το σαντούρι του, ένα ακορντεόν και άλλα αντικείμενα.

Τα ανυπολόγιστης συναισθηματικής αξίας όργανα ήταν τοποθετημένα στο πορτ μπαγκάζ του σταθμευμένου τζιπ, ενώ παράλληλα οι δράστες αφαίρεσαν κατά τον ίδιο τρόπο, διάφορα αντικείμενα από αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κατά μήκος του ίδιου δρόμου.

Η κλοπή του συγκεκριμένου οργάνου έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Εστουδιαντίνας, ο οποίος νιώθει ότι έχασε τον επιστήθιο φίλο του. Το σαντούρι που κλάπηκε, υπήρξε πιστός φίλος μιας ολόκληρης ζωής, συνοδεύοντας τον Ανδρέα Κατσιγιάννη σε όλες τις θριαμβευτικές του εμφανίσεις στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο όργανο πρωταγωνίστησε στις επιτυχημένες συναυλίες που πραγματοποίησε πρόσφατα η Εστουδιαντίνα μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στο μεταξύ, έχει κινητοποιηθεί η Αστυνομική δύναμη της Αθήνας, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και τα πολύτιμα αντικείμενα που αφαίρεσαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου