ΤΟΠΙΚΑ

Ζευγάρι από τον Βόλο «έφυγε» από κορονοϊό

ζευγάρι-από-τον-βόλο-έφυγε-από-κορο-270306

Απερίγραπτη τραγωδία – Ορφανά έμειναν τα παιδιά τους και από τους δύο γονείς σε μία εβδομάδα

Δεν έχουν τέλος οι σκληρές και απάνθρωπες δοκιμασίες από τον κορονοϊό με ολοένα και περισσότερες οικογένειες από τον Βόλο να τυλίγονται στο πένθος και να θρηνούν την πρόωρη απώλεια αγαπημένων τους προσώπων. Χθες έφυγε από τη ζωή 66χρονη Βολιώτισσα, νικημένη από τον ιό. Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει και τον σύζυγό της από τη νόσο Covid-19 πριν από περίπου μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.

Ο ιός χτύπησε την πόρτα της οικογένειας στο τελευταίο δεκαήμερο του Νοέμβρη. Κανένας μέχρι τότε δεν φανταζόταν το κακό που θα επακολουθούσε και τη βίαιη ανατροπή στην καθημερινότητα. Τα παιδιά της οικογένειας, δύο γιοι, βρέθηκαν από τη μία στην άλλη στιγμή να έχουν και τους δύο γονείς τους, που νοσηλεύονταν στο Αχιλλοπούλειο και να ενημερώνονται τηλεφωνικά, λόγω του αυστηρού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ.

Ο άνδρας είχε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του και κατέληξε σε μερικές μέρες. Η κηδεία του τελέστηκε ενώ η σύζυγός του νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο.

Η 66χρονη φαινόταν να έχει καλύτερη πορεία με την υγεία της και νοσηλευόταν στην Κλινική Covid-19. Πριν όμως ακόμη, η οικογένεια συνειδητοποιήσει την απώλεια του πατέρα της, ενημερώθηκε χθες το πρωί και τον πρόωρο χαμό της μητέρα της.

Η υγεία της 66χρονης επιδεινώθηκε και δυστυχώς η γυναίκα δεν άντεξε τη μάχη. Οι γενναίες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή απέβησαν άκαρπες και οι γιοι της ενημερώθηκαν χθες για τη νέα τραγική απώλεια που τύλιξε διπλά το σπίτι τους στο πένθος.

Η γυναίκα εξέπνευσε στη ΜΕΘ και οι γιατροί προχώρησαν στην αποσωλήνωσή της.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου της βύθισε στο πένθος συγγενείς και οικείους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να συμπαρασταθούν στα παιδιά σε αυτές τις ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολες και απάνθρωπες στιγμές.

Η κηδεία της 66χρονης θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή στις 11:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου