ΤΟΠΙΚΑ

 Η Βανέσσα Κατσαρδή πρόεδρος των καθηγητών του Π.Θ.

η-βανέσσα-κατσαρδή-πρόεδρος-των-καθη-274808

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων

Η καθηγήτρια του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Βανέσσα Κατσαρδή, αναλαμβάνει το τιμόνι του Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων του ιδρύματος, μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν την 1η Δεκεμβρίου.

Στις εκλογές ψήφισαν 227 μέλη και βρέθηκαν 212 έγκυρα ψηφοδέλτια, επτά λευκά και οκτώ άκυρα. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κάλπης η παράταξη Συσπείρωση Πανεπιστημιακών έλαβε 144 ψήφους και 3 έδρες και η παράταξη Δημοκρατική Πρωτοβουλία Θεσσαλίας για ένα Σύγχρονος Δημόσιο Πανεπιστήμιο έλαβε 68 ψήφους και 2 έδρες.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος Βανέσσα Κατσαρδή, αντιπρόεδρος Θεόδωρος Μεταξάς από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών, γραμματέας Αθανάσιος Λουκόπουλος από το τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, ταμίας Μιχαήλ Βραχνάκης από το τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού και μέλος Ευστάθιος Βελισσαρίου από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Επίσης εκλέγονται για το 15ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ οι (από τη Συσπείρωση Πανεπιστημιακών) Βανέσσα Κατσαρδή, Αθανάσιος Λουκόπουλος, Χρήστος Τσώνος, Μιχάλης Βραχνάκης, Νικήτας Μυλόπουλος και Γιώργος Σταμπουλής, (από τη Δημοκρατική Πρωτοβουλία Θεσσαλίας για ένα Σύγχρονο Δημόσιο Πανεπιστήμιο) Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Νίκος Τσιρόπουλος, Θόδωρος Μεταξάς και Παναγιώτης Φιτσιλής, (από τη Δημοκρατική Πανεπιστημιακή Κίνηση ΑΕΙ) Μιχάλης Σκαρβέλης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου