Εγκρίθηκαν οι προσλήψεις δύο επικουρικών παθολόγων για το Νοσοκομείο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-12-08, 10:12:30
Από τη χθεσινή επίσκεψη του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη στο Νοσοκομείο και τη συνάντηση με τη διοίκηση στο Αχιλλοπούλειο
Εγκρίθηκαν οι προσλήψεις δύο επικουρικών παθολόγων για το Νοσοκομείο Βόλου

 

Παράταση στις συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού μέχρι 31-3-2022 ανακοίνωσε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, που επισκέφτηκε το Αχιλλοπούλειο  

Με δύο επιπλέον παθολόγους γιατρούς θα ενισχυθεί άμεσα το Νοσοκομείο Βόλου, ενώ επίσης παρατείνονται οι συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού στη σίτιση, το τμήμα διατροφής και άλλα τμήματα μέχρι 31 Μαρτίου του 2022.

Για τις δύο εξελίξεις, που αναμένεται να δώσουν ανάσα στο Νοσοκομείο Βόλου που δέχεται ασφυκτική πίεση λόγω της πανδημίας, ενημέρωσε τη διοίκηση χθες ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Αχιλλοπούλειο.

Ειδικότερα, από την 5η ΥΠΕ εγκρίθηκε η πρόσληψη στο Αχιλλοπούλειο δύο επικουρικών ιατρών ειδικότητας παθολογίας για χρονικό διάστημα 12 μηνών. Οι προσλήψεις δύναται να ολοκληρωθούν έως 31 Δεκεμβρίου 2021.

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «ο κ. Σερέτης είχε μια γόνιμη και δημιουργική συνεργασία επί όλων των λειτουργικών θεμάτων με τον διοικητή Ντόκο Ιωάννη, τον αναπληρωτή διοικητή Μπαμπούνη Σταύρο, τον διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Καραμέτο Ηλία και τη διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Χαρανά Αικατερίνη, ενώ επίσης επισκέφθηκε το τμήμα Διατροφής του Νοσοκομείου και ενημερώθηκε για τη σίτιση των νοσηλευόμενων ασθενών και του προσωπικού.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του για το παραγόμενο έργο από τη Διοίκηση αλλά και από το προσωπικό για τις παρεχόμενες υπηρεσίες κάτω από τόσο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας είναι θερμός συμπαραστάτης στα τεκμηριωμένα αιτήματα του ΓΝ Βόλου Αχιλλοπούλειο, γεγονός που αποδεικνύεται από την αύξηση του προϋπολογισμού του έτους 2021 πάνω από 3.000.000 € σε σχέση με το 2019, καθώς και την παράταση του επικουρικού προσωπικού μέχρι 31/3/2022».

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=